Skocz do zawartości

Witaj.

W przypadku niejasności, problemów z rejestracją prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy (lewy, górny róg tej strony - KONTAKT). Odpowiemy najszybciej jak się da.
Pozdrawiamy - administrator i modertorzy ptclub.pl

Zdjęcie

Pytanie do admina

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
128 odpowiedzi w tym temacie

#61 Bezimienny Gość.Yodarek_*

Bezimienny Gość.Yodarek_*
  • Guests

Napisano 07 listopada 2013 - 22:39

No to i ja też się puknę, co? :piwo

#62 Bezimienny Gość.Anonymous_*

Bezimienny Gość.Anonymous_*
  • Guests

Napisano 07 listopada 2013 - 22:40

:haha

#63 maro20

maro20

VIP

• Na zawsze z nami
  •   
  • Rok Produkcji:2002
  • Silnik:2,2crd
  • Imię:marek

Napisano 07 listopada 2013 - 22:52

od szóstej minuty ! :haha

#64 Baku

Baku

Kolegunio

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:Brak
  • Silnik:Brak
  • Imię:Jakub

Napisano 07 listopada 2013 - 23:14

Mimo wszystko dałem jeszcze kilka dni na zastanowienie się czy ewentualnie przeproszenie mnie za ujawnienie na forum mojej wiadomości PW przez Darka.

Pozwolę wtrącić przyglądając się dyskusji. Tu bardziej ucierpiała chyba czyjaś duma (patrz powyżej). Przepraszam za porównanie ale tekst prawie jak z piaskownicy, jak nie przeprosisz to nie oddam Ci Twoich grabek... i jeszcze pożałujesz. Masakra.

Osoba której podpis sluny przeszkadzał (zakładając, że taka wogóle była) pewnie już dawno o tym zapomniała.

Niemniej ostatnio to jest dość popularne `mam dowody, ale nie pokaże`, a poźniej się okazuje, że tak na prawdę ja tych dowodów nie widziałem tylko ściemniałem - tak mi się nasunęło nawiązując do ostatnich wydarzeń politycznych.

Pozdrawiam.

#65 Nazwa

Nazwa

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2000
  • Silnik:2.0M Gasss ;)
  • Imię:Przemek

Napisano 07 listopada 2013 - 23:28

Pozwolę wtrącić przyglądając się dyskusji. Tu bardziej ucierpiała chyba czyjaś duma (patrz powyżej). Przepraszam za porównanie ale tekst prawie jak z piaskownicy, jak nie przeprosisz to nie oddam Ci Twoich grabek... i jeszcze pożałujesz. Masakra.

Baku, czytałeś może tą dyskusję ? czytałeś co, kto i do kogo napisał ?
Wydawanie osądów o sprawach o których nie ma się pojęcia to również ostatnio dość częsta przypadłość...

#66 Baku

Baku

Kolegunio

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:Brak
  • Silnik:Brak
  • Imię:Jakub

Napisano 07 listopada 2013 - 23:41

Baku, czytałeś może tą dyskusję ? czytałeś co, kto i do kogo napisał ?
Wydawanie osądów o sprawach o których nie ma się pojęcia to również ostatnio dość częsta przypadłość...

Odpowiadając: Tak.
Powiem inaczej, bo widzę zaraz kolejna duma ucierpi. Powyższe jest/są moja subiektywną oceną.

Kończąc w tym temacie pozdrawiam.

#67 Nazwa

Nazwa

VIP

• Przyjaciel forum
  •   

Napisano 07 listopada 2013 - 23:48

Odpowiadając: Tak.
Powiem inaczej, bo widzę zaraz kolejna duma ucierpi. Powyższe jest/są moja subiektywną oceną.

aha, ok
wiesz, subiektywna ocena powstaje na podstawie jakiś faktów, czy uważasz inaczej ? :)

#68 Rodzynka

Rodzynka

PT MC

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2004
  • Silnik:2.4 GT M
  • Imię:Anna

Napisano 07 listopada 2013 - 23:49

Maro,filmiki na Youtube mają sprytną funkcję kopiowania adresu bieżącego momentu filmu- ustawiasz wybrany czas i klikasz prawym przyciskiem myszy 'kopiuj adres URL bieżącego momentu :cwaniak

Od połowy drugiej strony tematu nie wiem o co chodzi, ale się dobrze czyta :rolleyes:
"quazi aliancki" ala "du ju spik mozambik "
Mozna też bez trzymanki przeczołgać się po mokrym asfalcie :lol ;P

Peace Cruiserianie :)

#69 maxym72

maxym72

VIP

• Mayster
  •   
  • Rok Produkcji:2014
  • Silnik:Sedici=4x4
  • Imię:Max

Napisano 08 listopada 2013 - 00:01

AnJa_Rodzynka,

Peace Cruiserianie

Ot i wyjątkowo rozsądna, młoda i miła kobita. Pozdrawiam.

#70 Nazwa

Nazwa

VIP

• Przyjaciel forum
  •   

Napisano 08 listopada 2013 - 00:38

Masturbacja? Przecież każdy z nas to przeżywał, bądź co jakiś czas przeżywa. Co w tym takiego nadzwyczajnego? Czy jest to zabronione? Nieludzkie? Obrzydliwe? Kuźwa ludziska, mowa jest o czymś najzwyklej w świecie normalnym, dotyczącym większości z nas

Darku, każdy z nas również przeżywa codziennie takie sprawy jak sikanie i kolokwialnie pisząc sranie - normalka, fizjologiczna sprawa - żyjesz robisz :)
Jak za mocno zabalujesz to i rzygnąć pod płotem można, trza se ulżyć, nie ma się co męczyć - normalka.
Sezon mamy jesienny, grypowy to i gil z nosa wyleci - życie, o pozostałych zwierzaczkach bez serca może nie będę się już rozpisywał... Jakiś wybitny artysta, piewca owych fizjologicznych potrzeb też się znajdzie- bankowo :) [Allena uwielbiam - poważnie]
Teraz pytanie, czy na tym forum będziemy również zajmować się tymi sprawami ? Jaki to ma sens?

Więc z jakiego powodu jest to całe zamieszanie. Piszę tylko o usunięciu cycatu, nie znam innych okoliczności sprawy i czego dotyczyły.Nie usprawiedliwiam również poziomu, języka itp., itd, bo nie jestem od tego, ale z drugiej strony uważam, że utrata tekstu w podpisie za karę, bo Darek ujawnił jakieś prywatne korespondencje za infantylne i narzuca dziwny charakter sposobu prowadzenia forum. Owszem, porządek musi być, ale nie róbmy PRL-u i takimi metodami. Przemek, mam nadzieję, że źle Cię zrozumiałem...

Margo, sluna stracił podpis za ujawnienie prywatnej korespondencji

adames już to opisał, więc nie będę się powtarzał, zastanawia mnie tylko co takiego się stało że po trzech tygodniach [bo tyle minęło od sprawy z ujawnieniem prywatnej rozmowy] Sluna sobie nagle przypomniał o swoim podpisie i zechciał sie oczywiście w cywilizowany sposób upomnieć o niego ?

Pragnę nadmienić, że to tylko moje zdanie. Nadmieniam tylko dlatego, że nie chciałbym słów w moją stronę typu - "jak Ci się nie podoba, to sobie znajdź inne forum". ;) Podoba mi się to forum i ludzie na nim, bez wyjątków i mam nadzieję, że wielu z Was spotkam na spocie w Świdwinie. Pozdrawiam.

Darek, już mam zarezerwowany urlop na Świdwin, mam nadzieję że będzie okazja pogadać :piwo
Mam dla Ciebie wiele szacunku co nie znaczy że zawsze się z Tobą zgadzam.
Ciesze się że wyraziłeś swoje zdanie, ale musisz wziąć pod uwagę że właścicielami PT są różni ludzie, tacy fizyczni robole jak ja a także właściciele sporych przedsiębiorstw, studenci - wykładowcy, ludzie młodzi - ludzie starsi dla których uwierz mi ten nieszczęsny cytat jest bulwersujący.
To forum nie jest moje i nie jest dla mnie, nie jest adamesa i dla adamesa, nie jest też twoje i tylko dla Ciebie ... ma być dla wszystkich właścicieli PT - więc szanujmy się nawzajem :)

#71 knott

knott

Znawca Tematu

• Pomagamy sobie
  •   
  • Silnik:2.0 16V LPG
  • Imię:Sławek

Napisano 08 listopada 2013 - 06:04

ą ę albo baczność żołnierze

BAKU - szacun!

pkt 1 - zarząd ma zawsze rację

pkt 2 - jak zarząd nie ma racji patrz pkt 1.

SLUNA for you

#72 kade

kade

VIP

• Moderator
  •   
  • Rok Produkcji:2006
  • Silnik:1.6 M Gaz
  • Imię:Darek

Napisano 08 listopada 2013 - 06:42

Parę stron wcześniej zamieściłem pewien link.Nie zrozumieliście niestety przesłania...To może powiem po polsku:Dajcie już kur.a spokuj.Powoli robi się tu wiejska zabawa w remizie.Tylko patrzeć jak zaczniecie biegać że szyachetami.

#73 Bezimienny Gość.Yodarek_*

• Guests

Napisano 08 listopada 2013 - 07:27

Darku, każdy z nas również przeżywa codziennie takie sprawy jak sikanie i kolokwialnie pisząc sranie - normalka, fizjologiczna sprawa - żyjesz robisz
Jak za mocno zabalujesz to i rzygnąć pod płotem można, trza se ulżyć, nie ma się co męczyć - normalka.

Przemek, nie mylmy czegoś tam z palcem, jak mawia klasyk. To tak jakbyś rozmawiał o tym "sraniu", o którym wspomniałeś patrząc na spowiadającego się katolika - i w jednym przypadku i w drugim chodzi o oczyszczenie... :| Księdzem Natankiem mi to zajeżdża, sorki.

Teraz pytanie, czy na tym forum będziemy również zajmować się tymi sprawami ? Jaki to ma sens?

Jaki to ma sens? Dla jednych ma, dla innych nie. Masturbacja nie jest jakimś tabu, jak i pozostała sfera seksu i nie widzę sensu, żeby publicznie się z tego powodu obruszać. Moralnie, obyczajowo to normalna rzecz i zakazywanie tego typu treści jest zwykłą, bezsensowną cenzurą. Pruderia sięga zenitu, moim, skromnym zdaniem. Naprawdę tekst Śluny był aż taki nie do przyjęcia? Jak wrzucę link do "Seksmisji" to też naruszę czyjąć sferę intymną? No niech mi ktoś to jeszcze raz powie, że Darecki to zboczeniec... :)
I na koniec, ja też się cieszę, że mamy odmienne zdanie w wielu kwestiach. W niektórych moge podyskutować, w niektórych tylko posłuchać. Inaczej byłoby nudno tutaj... I będzie tak jak jak będziemy ograniczać forumowiczów w taki sposób. Na dowód tego wystarczy prześledzić wątek i wtedy okazuje się, że zdania są podzielone. Naprawdę trzeba rozsądzać kto jest bardziej moralny a kto mniej? To są pierdoły, które, mam wrażenie bardziej mają jakieś inne podłoże, ale nie wiem jakie... Pozdrawiam.
PS.
Przemek, super, że masz zamiar być na zlocie w Świdwinie, bo jesteś w gronie osób, które znam tylko "po klawiaturze" a chciałbym pogadać, wypić piwo face to face.

#74 Bezimienny Gość.Anonymous_*

Bezimienny Gość.Anonymous_*
  • Guests

Napisano 08 listopada 2013 - 07:37

proszę przestańcie się licytować bo tak naprawdę to nie chodzi tu o Sluny podpis

#75 Bezimienny Gość.Yodarek_*

• Guests

Napisano 08 listopada 2013 - 09:08

Artur, pewnie masz rację, ale od tego się zaczęło i temat jest o tym ogólnie. Przecież Darek coś napisał, Adam miał prawo i to usunął, dyskutujemy co było powodem, w jakich okolicznościach i co z tego wynika. Ba! Uważam również, że jak nie będzie się zagęszczała atmosfera to nawet ciekawy temat :cyc :diabelek

#76 bartek_sz3

bartek_sz3

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2007i 2013
  • Silnik:2.4M. 3.6vvt
  • Imię:Bartek

Napisano 08 listopada 2013 - 09:58

Prosze sie tak nie nakrecac,co sie stalo to sie nie odstanie .amba fatima byl podpis i go niema.
Takie zycie.ale bynajmniej mi nie przeszkadzal

#77 Nazwa

Nazwa

VIP

• Przyjaciel forum
  •   

Napisano 08 listopada 2013 - 10:21

Przemek, nie mylmy czegoś tam z palcem, jak mawia klasyk. To tak jakbyś rozmawiał o tym "sraniu", o którym wspomniałeś patrząc na spowiadającego się katolika - i w jednym przypadku i w drugim chodzi o oczyszczenie... :| Księdzem Natankiem mi to zajeżdża, sorki.

Darek, to jest chwyt poniżej pasa.
Tyle :(

#78 Bezimienny Gość.Yodarek_*

• Guests

Napisano 08 listopada 2013 - 10:41

Przemek, to żaden chwyt ani konkret. W ten sposób wyraziłem swój punkt widzenia a nie sposób na życie. Mam znowu, od początku rozwlekać się o co mi chodzi? Nabierz trochę dystansu... :piwo

#79 Nazwa

Nazwa

VIP

• Przyjaciel forum
  •   

Napisano 08 listopada 2013 - 11:55

Mam znowu, od początku rozwlekać się o co mi chodzi?

To ja proszę :)

#80 Bezimienny Gość.Yodarek_*

• Guests

Napisano 08 listopada 2013 - 13:00

Nie widzę sensu. Czytaj między wierszami. :cwaniak