Skocz do zawartości

Witaj.

W przypadku niejasności, problemów z rejestracją prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy (lewy, górny róg tej strony - KONTAKT). Odpowiemy najszybciej jak się da.
Pozdrawiamy - administrator i modertorzy ptclub.pl

Zdjęcie

Jak trafiłeś na forum?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
230 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Jak trafiłeś/trafiłaś na forum PT Cruisera? (208 użytkowników oddało głos)

Jak trafiłeś/trafiłaś na forum PT Cruisera?

Nie możesz zobaczyć wyników tej ankiety dopóki nie oddasz głosu. Proszę zaloguj się i oddaj głos by zobaczyć wyniki.
Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#121 Nazwa

Nazwa

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2000
  • Silnik:2.0M Gasss ;)
  • Imię:Przemek

Napisano 21 października 2010 - 16:10

Ja podszedłem do tego bardziej profesjonalnie. Najpierw wyczytałem wsporo na temat tego autka w necie, potem znalazłem forum, poczytałem i posiedziałem tu kilkanaście tygodni i dopiero kupiłem autko.

ponad trzy miesiące od zarejestrowania na forum kupiłem PT , lubię wiedzieć w co się pakuje :cwaniak

#122 Bell

Bell

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2002
  • Silnik:2,2 CRD
  • Imię:IzaBell'a

Napisano 21 października 2010 - 16:22

ponad trzy miesiące od zarejestrowania na forum kupiłem PT , lubię wiedzieć w co się pakuje :cwaniak

ja jak większość - najpierw się wpakowałam a później zaczęłam szukać jak się z tego wypakować ;) :lol

#123 miecio

miecio

VIP

• Przyjaciel forum
  •      
  • Rok Produkcji:2006
  • Silnik:2.2 /ropa/
  • Imię:miecio

Napisano 21 października 2010 - 16:22

hmm hmm
to pisalem ja miecio :glupek

#124 rafe1

rafe1

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2005
  • Silnik:2.4GT M
  • Imię:Rafał

Napisano 21 października 2010 - 17:58

a ja pierwszego kupiłem przed znalezieniem forum :chory

ale za to drugi został już zakupiony z pełną świadomością :lol

#125 nikt1

nikt1

PT Amateur

• Użytkownicy
  • Rok Produkcji:2000
  • Silnik:2,0
  • Imię:Andrzej

Napisano 21 października 2010 - 19:26

Ja też znalazłem forum już po kupnie auta,ale wiedziałem "w co się pakuję",bo mój szef w Norwegii ma Pitka(dużo nim jeździłem),i choć narzekał i marudził,że się psuje ,że kosztuje go zbyt dużo-to ja i tak wiedziałem,że kiedyś takiego będę miał,no i mam :d

#126 lusija

lusija

Przedszkolak

• Pomagamy sobie
  • Rok Produkcji:2007
  • Silnik:2,4T
  • Imię:Lucyna

Napisano 21 października 2010 - 20:54

kostek znalazł i się podzielił :lol

#127 medyk

medyk

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Silnik:2.4L + LPG
  • Imię:Łukasz

Napisano 21 października 2010 - 21:18

rafe1, ja tak samo pt kupiłem przed znalezieniem forum, ale drugi będzie tak samo z pełną świadomością :d

#128 Bezimienny Gość.kropka.com_*

Bezimienny Gość.kropka.com_*
  • Guests

Napisano 23 października 2010 - 16:31

Marzyłam o Pitku. W ramach osobistego świra czytałam o aucie jak najwięcej...no skoro nie mogłam jeszcze GO miec to chociaż tyle :lol
Wpisywałam w google i tak trafiłam.

#129 janusz

janusz

VIP

• Na zawsze z nami
  •   
  • Rok Produkcji:2003
  • Silnik:2,2crd
  • Imię:janusz

Napisano 23 października 2010 - 17:34

ja trafiłem na forum po dwóch latach posiadania PITMANA jak szukałem gumowych tulei tylnego drążka stabilizacyjnego.

#130 andmis

andmis

VIP

• Moderator
  •      
  • Rok Produkcji:2003 LTD
  • Silnik:2,2 CRD

Napisano 09 listopada 2010 - 23:29

U mnie było tak: najpierw pitek znalazł mnie, potem ja znalazłem forum, poczytałem to i owo o maszynie, nastepnie szybka decyzja o zakupie i wstąpienie w szeregi ptclubu. :2.2

#131 Bezimienny Gość.justom_*

Bezimienny Gość.justom_*
  • Guests

Napisano 25 kwietnia 2011 - 20:12

mnie zauroczył Pitek potem kupno ,forum i :jupi obowiązkowo szeregi ptclubu :jupi :jupi :brawo

#132 indianer

indianer

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2008
  • Silnik:HHR LT 2.4 M
  • Imię:TADEUSZ

Napisano 07 lipca 2011 - 21:31

Kiedyś na Pitku zobaczyłem klubową naklejkę. Zaglądnołem na stronkę i zacząłem się rozczytywać, wtedy nie miałem jeszcze Pitka. A po zakupie mojego Pitka wsunięto mi kalendarzyk za wycieraczkę, teraz nawet wiem kto to i chwała Mu za to !!! :jupi

#133 adasko

adasko

Zwolennik

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2004
  • Silnik:2.4L
  • Imię:Adam

Napisano 07 lipca 2011 - 22:12

ja trafiłem tutaj szukając informacji o PT i ewentualnych opiniach użytkowników, a że google nauczycielem twym.. to znalazłem to miejsce, chciałem zadać kilka pytań przed zakupem, jednak ze względu na opóźnienia w aktywacji, zdążyłem kupić zanim zapytałem. Co prawda może bym zaoszczędził trochę drogi, bo pierwszy, który oglądaliśmy to była padlina straszna, ale co tam... lepiej późno niż później....

#134 sluna

sluna

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Silnik:2.2 touring
  • Imię:Darek

Napisano 23 września 2011 - 07:54

Cholibka! myślałem, ze już się wypowiadałem...ale nie hmm

...tia zakup auta pierwsza wersja audi TT, wsiadłem przejechalem się, i stwierdziłem, że tylko łepek mi ledwo widać za kierownicy!
Przeglądając automoto natrafiłem na PT (pierwszy raz zobaczyłem go w 2000r. w Gdansku) Google a tu strona PTCLUB'U!!! czytam-czytam jako niezarejestrowany pokazuje(zachwalam zonie) Około 3M-cy
Pod koniec Grudnia 2009 zarejestrowałem się i potok pytan! Pamiętam moje ostatnie przed zakupem ,,czy mam się bać'' odp. padła od Kajki lub Bell -sluna kupuj kupuj :lol
No to kupiłem w maju 2010 będąc w kontakcie tel. z :piwo Adamem

#135 Bezimienny Gość.rawiczaninn_*

Bezimienny Gość.rawiczaninn_*
  • Guests

Napisano 23 września 2011 - 09:59

Ja też trafiłem na forum przypadkowo, miałem wcześniej żabę (Voyager) ale problemy z parkowaniem dały się we znaki (strasznie duży luntrus z niego był bo w grandzie). Jako że lubię wszystko co ma znaczek Chrystek, Drożdż i Jeepek to wybór padł na auto na które było mnie stać no i gabarytowo pasował do mojego garażu. Samochód bardzo mi się spodobał i na pewno zagości w naszej rodzinie na dłużej. Jak przesiądę się w przyszłości na 4x4 to Pitka dostanie żona która aktualnie śmiga bezpłciową (ale bezawaryjną :glupek ) Thalią, to by było na tyle. Aaaaa i po zakupie Pitka wracając A2 do domu natknąłem się na Pt z naklejką klubową, pozdrawiam właściciela - samochód był na łódzkich blachach bądź ościennych, cześć :dance2 .

#136 PT-ek

PT-ek

Przedszkolak

• Pomagamy sobie
  • Rok Produkcji:2001
  • Silnik:2.0
  • Imię:Adam

Napisano 23 września 2011 - 12:38

Witam wszystkich;) Ja na forum trafiłem przypadkowo, szukając informacji na temat "kruzera" na którego tez trafilem przypadkowo na allegro!Znudzony przeglądaniem popularnych europejczyków zacząłem przeglądać wszystkie marki :cwaniak i znalazłem właśnie PT a że autko było mi zupełnie nie znane więc zacząłem szukać informacji i tak trafiłem na forum. Początkowo czytałem nie będąc zalogowany. Potem kupiłem PiTka i postanowiłem się zalogować, wypowiedzi i porady w wielu sprawach bardzo pomocne i rozsądne!
Wielkie podziękowania dla założycieli i administratorów forum :piwo
Pozdrawiam Chrzanek :)

#137 andreeas7

andreeas7

VIP

• Mayster
  •   
  • Rok Produkcji:2020
  • Silnik:Jeep

Napisano 23 września 2011 - 13:10

PT - łezka w oku z zachwytu od pierwszego spotkania na ulicy , autko które w sobie ma " Coś " i własna duszę .Historia z forum tak na poważnie zaczęła się od pierwszego klienta w firmie i obsługi jego auta (jeszcze wtedy mało mi znanego w realu z serwisu PT Cruisera).Generalnie internet i poszukiwanie informacji doprowadziło na stronkę PT Club i wspaniałych ludzi których poznałem .Po dwóch latach obsługi auta - odkupiłem je od właściciela(skąpca na porzadne cześci) i użytkuje z zadowoleniem nie patrząc na problemy ,awarie i inne problemy PT Cruisera .Tak ma byc :autko sprawne i zadowolony z jego posiadania własciciel ,a koszty i pieniądze ,to rzecz nabyta. :piwo

#138 Bezimienny Gość.luckass_*

Bezimienny Gość.luckass_*
  • Guests

Napisano 28 września 2011 - 20:41

google.pl -> "Chrysler PT Cruiser forum" :)

#139 kujtek

kujtek

VIP

• Użytkownicy
  •   
  • Rok Produkcji:2002
  • Silnik:2.0 M + LPG
  • Imię:Jacek

Napisano 28 lutego 2012 - 14:20

Witam :bry Ja najpierw znalazłem Pitka,w Googlach poczytałem na forum :kawka
Przemyślałem temat z żoną i kupiliśmy Pitolka :jupi Przypadkiem spiknołem się z Papugiem i on mnie zachęcił abym się zarejestrował i tak jestem :dance2

#140 Bezimienny Gość.Yodarek_*

Bezimienny Gość.Yodarek_*
  • Guests

Napisano 28 lutego 2012 - 18:20

A ja.... Słyszałem głosy... :swir Miałem widzenie.... :gupek
[shadow=blue][/shadow]

Żart oczywiście... Kiedyś chciałem mieć PiTola, ale były drogie. Czas zleciał, a ja wciąż miałem go na uwadze... Zanim zacząłem szukać samochodu, najpierw chciałem poznać PiTolowców..., i ich "problemy"... :lol :lol :lol