Skocz do zawarto艣ci

Witaj.

W przypadku niejasno艣ci, problem贸w z rejestracj膮 prosimy o kontakt przez formularz zg艂oszeniowy (lewy, g贸rny r贸g tej strony - KONTAKT). Odpowiemy najszybciej jak si臋 da.
Pozdrawiamy - administrator i modertorzy ptclub.pl

Zdj臋cie

A oto moja modyfikacja (jeszcze nie uko艅czona)

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
95 odpowiedzi w tym temacie

#21 Dorka

Dorka

VIP

• Administratorka
  •  聽  聽
  • Do艂膮czy艂:  14 Mar 2012
  • Rok Produkcji:2000
  • Silnik:2,0 A Gaz
  • Imi臋:Dorota
  • Sk膮d::K艂odzko
  • P艂e膰: Kobieta

Napisano 03 June 2015 - 11:32

Ciesz si臋 nimi, modyfikuj dalej i nie przejmuj si臋. To przede wszystkim Tobie ma si臋 podoba膰. I koniecznie wrzu膰 nowe foty po kolejnych zmianach.

#22 Jacekk133

Jacekk133

Kolegunio

• Pomagamy sobie
  • Do艂膮czy艂:  09 Jun 2014
  • Rok Produkcji:2001
  • Silnik:2000cm M
  • Imi臋:Jacek
  • Sk膮d::LEGNICA
  • P艂e膰: M臋偶czyzna

Napisano 03 June 2015 - 11:36

Moja reakcja by艂a jak najbardziej wsp贸艂mierna . I nie my艣l sobie 偶e b臋dziesz tu sobie bezkarnie k膮sa艂 ,a kto艣 b臋dzie Ci臋 g艂aska艂. To nie ten przedzia艂.

#23 Precjozka

Precjozka

PT MC

• Pomagamy sobie
  •  聽
  • Do艂膮czy艂:  21 Sep 2013
  • Rok Produkcji:2002
  • Silnik:2.2CRD
  • Imi臋:Anna
  • Sk膮d::Warszawa

Napisano 03 June 2015 - 12:13

Oj Panowie, niekt贸rzy wol膮 blondynki inni brunetki... jedni podno艣niki wid艂owe inni walce drogowe...

Ja jestem troche zszokowana, nie wpadlabym w 偶yciu na to! I za to mega uk艂ony. Raz ze odwaga a dwa, 偶e pomys艂owo艣膰 najwi臋kszego formatu. Dla mnie rewelacja, bo ka偶dy na swojego Pitolino pomys艂 ma w艂asny i w艂a艣nie to jest najfajniejsze w tych naszych autach.

Zastanawiam si臋 tylko,  czy odbijaj膮ce si臋 艣wiat艂a nie b臋d膮 o艣lepia膰 kierowc贸w jad膮cych z przeciwka? Ze zdj臋cia wida膰, 偶e dobrze po oczach daje...?

#24 Jacekk133

Jacekk133

Kolegunio

• Pomagamy sobie

Napisano 03 June 2015 - 13:54

To nie s膮 odbijaj膮ce si臋 艣wiat艂a innych samochod贸w ,tylko w艂膮czone moje 艣wiat艂a led do jazdy dziennej . I Faktem jest 偶e 艣wiec膮 bardzo jasno ,ale nie ra偶膮 innych kierowc贸w tylko tak na zdj臋ciu wysz艂o. Na innym zdj臋ciu mo偶esz zaobserwowa膰 gdy s膮 wy艂膮czone z obydwu stron po pi臋膰 ma艂ych punkcik贸w.

Za艂膮czone pliki

#25 Precjozka

Precjozka

PT MC

• Pomagamy sobie
  •  聽
  • Do艂膮czy艂:  21 Sep 2013
  • Rok Produkcji:2002
  • Silnik:2.2CRD
  • Imi臋:Anna
  • Sk膮d::Warszawa

Napisano 03 June 2015 - 13:59

Wlasnie o Twoich mowilam... ze Twoje 艣wiat艂a odbijaj膮c si臋 od modyfikacji nie b臋d膮 o艣lepia膰 innych. Ale je艣li nie, to spoko... na zdj臋ciu po prostu mo偶e tak wygl膮da... z ciekawo艣ci pytalam.

W zasadzie... przy w艂膮czeniu tych najni偶szych 艣wiate艂 to ju偶 w og贸le b臋dzie niez艂y czad... :d

#26 hencio

hencio

VIP

• Pomagamy sobie
  •  聽
  • Do艂膮czy艂:  22 Jun 2014
  • Rok Produkcji:2005
  • Silnik:2,429 A
  • Imi臋:DARIUSZ
  • Sk膮d::SZKLARKA RADNICKA

Napisano 03 June 2015 - 19:24

Do pierwszego spotkania z Policj膮.

Moja reakcja by艂a jak najbardziej wsp贸艂mierna . I nie my艣l sobie 偶e b臋dziesz tu sobie bezkarnie k膮sa艂 ,a kto艣 b臋dzie Ci臋 g艂aska艂. To nie ten przedzia艂.

28 post贸w i taki tupet.Admin si臋 zmieni艂?

#27 Michu

Michu

Kolegunio

• U偶ytkownicy
  •  聽
  • Do艂膮czy艂:  31 Aug 2014
  • Silnik:2.2 CRD
  • Imi臋:Micha艂
  • Sk膮d::Wo艂omin

Napisano 03 June 2015 - 22:45

A czy smaczne by艂o to 偶ebym zdj膮艂 te spojlery ??? ( przy kt贸rych sp臋dzi艂em wiele godzin pracy )    Bo mi nie smakowa艂o

Smaczne???

Te spojlery s膮... niestrawne, mo偶e po prostu faktycznie sp臋dzi艂e艣 z nimi zbyt wiele godzin pracy. Efekt przem臋czenia??? ;)

Co do g艂askania - moja orientacja seksualna wyklucza pieszczoty m臋sko m臋skie, na kt贸re widz臋 masz ochot臋 ;)

Facet - przyjmij na klat臋, 偶e Tw贸j projekt jest kontrowersyjny pod wzgl臋dem estetyki i b膮d藕 facetem, cokolwiek to znaczy ;)

Gdy ja robi艂em chromowane obw贸dki lamp tylnych i pokaza艂em to na forum, by艂em przygotowany na s艂owa krytyki i na ewentualny po nich powr贸t do oryginalnego wygl膮du.

Ty jednak chcesz jedynie oklask贸w i przytakiwa艅. Czasy PRL-u si臋 sko艅czy艂y (dawno), ale czasy zarozumialc贸w widocznie nie.

Dla mnie mo偶esz jeszcze przywi膮za膰 sobie z ty艂u par臋 puszek po browarku na sznurku, b臋dzie ful wypas 艂膮cznie z przednim lemieszem (na kt贸rym mo偶na rozsypa膰 pokarm dla go艂臋bi) i ruskimi 艣wiat艂ami na choink臋 (zwanymi dumnie - 艣wia艂lami do jazdy dziennej).

Wszystkie te zmiany sprawi膮, 偶e nie tylko jaka艣 tam jedna czyja艣 偶ona pod marketem b臋dzie napalona na Twoje auto i jego w艂a艣ciciela, ale i ca艂y harem si臋 pojawi.

Ch艂opie - 偶y膰 nie umiera膰!!!!! Kobity same b臋d膮 pcha艂y si臋 do wozu (drabiniastego).

Do dzie艂a, i ze szczerego serca powodzenia, serio!!!!!!!!!!!

Pochwal si臋 nast臋pnymi fotkami, obiecuj臋, 偶e nie us艂yszysz ode mnie ju偶 s艂贸w krytyki - ust膮pi臋 miejsca tym co widz膮 w tych modyfikacjach niezaprzeczalny urok dla tego auta.

Z ca艂ego serca... Jestem z Tob膮 ;)

B膮d藕 dzielny i wytrwa艂y ;)

Niech (nie)moc b臋dzie z Tob膮.

Ave Cezar!!!

#28 Jacekk133

Jacekk133

Kolegunio

• Pomagamy sobie

Napisano 04 June 2015 - 07:17

Ale si臋 rozpisa艂e艣 nono. Niestrawny to si臋 zrobi艂e艣 Ty, a je艣li chodzi o pedalstwo to g艂odnemu chleb na my艣li!Jak jeste艣 taki t臋py 偶e tylko w taki spos贸b potrafi艂e艣 odczyta膰 moje s艂owa to lepiej si臋 wcale nie odzywaj! A to 偶e by艂e艣 got贸w zrezygnowa膰 z w艂asnych przer贸bek to tylko 艣wiadczy o tym jaki jeste艣 p艂ytki i nie masz w艂asnego zdania.Ja swoje zdj臋cia wstawi艂em jako ciekawostk臋 dla niekt贸rych, a nie po to 偶eby mi kto艣 m贸wi艂 co mam z tym zrobi膰 dalej bo na to niema wp艂ywu nikt poza mn膮, a ja swoje zdanie mam wyrobione w tym temacie.I nie pisz mi obrotniaku czego ja oczekuj臋 od ludzi po dodaniu zdj臋膰 bo mnie nie znasz wi臋c si臋 nie wypowiadaj! Co do jak to nazywasz,, lemiesza" to specjalnie dla ciebie za艂膮czam zdj臋cie jednego z certyfikat贸w z tego,, lemiesza "Kt贸ry wystawi艂a renomowana firma tuningowa z Austrii kt贸ra zapewne jest wi臋kszym autorytetem w tych tematach ni偶 ty zrozumialcu.Oraz zdj臋cie z bliska tych jak to ty m贸wisz,, ruskich 艣wiate艂ek" kt贸re w rzeczywisto艣ci s膮 marki Hella i ka偶de z nich ma na szkle wybit膮 homologacj臋 z atestem. Wi臋c si臋 nie wypowiadaj r贸wnie偶 w tym temacie bo twoje s艂owa s膮 puste! Nie b艂a藕nij si臋 wi臋cej i nie komentuj moich post贸w jak nie masz w艂asnego zdania co sam napisa艂e艣 a ponadto wiedzy.Tam gdzie ty idziesz ja stamt膮d wracam cwaniaku z PKS-u.

Za艂膮czone pliki

U偶ytkownik Jacekk133 edytowa艂 ten post 04 June 2015 - 07:31

#29 Magnes

Magnes

Uzale偶niony

• Pomagamy sobie
  •  聽
  • Do艂膮czy艂:  25 Jun 2014
  • Rok Produkcji:2003
  • Silnik:2,2 CRD
  • Imi臋:Tomasz
  • Sk膮d::Zabrze

Napisano 04 June 2015 - 07:17

Ale 偶e艣 sie uczepil tego Jacka ;) jak mu sie podoba niech ma ;) nie ma to jak hejty w necie :| moim zdaniem nawet nawet to wygl膮da :d wejdz sobie na instagram'a i po hasztagiem ptcruiser i zobacz jak amerykanie jaraj膮 sie plugami w PiTolu. O gustach sie nie dyskutuje a te niesmaczne docinki sa nie na miejscu. Pozdro Jacek oby tak dalej lepiej miec "brzydkie kacz膮tko" ni偶 same seryjne PT jakich wiele je藕dzi po ulicach. Pochwal sie jak ukonczysz swoje dzie艂o :d
  • indianer lubi to

#30 Jacekk133

Jacekk133

Kolegunio

• Pomagamy sobie

Napisano 04 June 2015 - 07:41

Dzi臋ki za zrozumienie, jak co艣 do auta dojdzie to napewno to poka偶臋. I ch臋tnie zobacz臋 pomys艂y innych.

#31 Magnes

Magnes

Uzale偶niony

• Pomagamy sobie
  •  聽
  • Do艂膮czy艂:  25 Jun 2014
  • Rok Produkcji:2003
  • Silnik:2,2 CRD
  • Imi臋:Tomasz
  • Sk膮d::Zabrze

Napisano 04 June 2015 - 10:40

Ot贸偶 to

Za艂膮czone pliki

#32 Michu

Michu

Kolegunio

• U偶ytkownicy
  •  聽
  • Do艂膮czy艂:  31 Aug 2014
  • Silnik:2.2 CRD
  • Imi臋:Micha艂
  • Sk膮d::Wo艂omin

Napisano 04 June 2015 - 20:44

Ale si臋 rozpisa艂e艣 nono. Niestrawny to si臋 zrobi艂e艣 Ty, a je艣li chodzi o pedalstwo to g艂odnemu chleb na my艣li!Jak jeste艣 taki t臋py 偶e tylko w taki spos贸b potrafi艂e艣 odczyta膰 moje s艂owa to lepiej si臋 wcale nie odzywaj! A to 偶e by艂e艣 got贸w zrezygnowa膰 z w艂asnych przer贸bek to tylko 艣wiadczy o tym jaki jeste艣 p艂ytki i nie masz w艂asnego zdania.Ja swoje zdj臋cia wstawi艂em jako ciekawostk臋 dla niekt贸rych, a nie po to 偶eby mi kto艣 m贸wi艂 co mam z tym zrobi膰 dalej bo na to niema wp艂ywu nikt poza mn膮, a ja swoje zdanie mam wyrobione w tym temacie.I nie pisz mi obrotniaku czego ja oczekuj臋 od ludzi po dodaniu zdj臋膰 bo mnie nie znasz wi臋c si臋 nie wypowiadaj! Co do jak to nazywasz,, lemiesza" to specjalnie dla ciebie za艂膮czam zdj臋cie jednego z certyfikat贸w z tego,, lemiesza "Kt贸ry wystawi艂a renomowana firma tuningowa z Austrii kt贸ra zapewne jest wi臋kszym autorytetem w tych tematach ni偶 ty zrozumialcu.Oraz zdj臋cie z bliska tych jak to ty m贸wisz,, ruskich 艣wiate艂ek" kt贸re w rzeczywisto艣ci s膮 marki Hella i ka偶de z nich ma na szkle wybit膮 homologacj臋 z atestem. Wi臋c si臋 nie wypowiadaj r贸wnie偶 w tym temacie bo twoje s艂owa s膮 puste! Nie b艂a藕nij si臋 wi臋cej i nie komentuj moich post贸w jak nie masz w艂asnego zdania co sam napisa艂e艣 a ponadto wiedzy.Tam gdzie ty idziesz ja stamt膮d wracam cwaniaku z PKS-u.

No comments.

Kolekcjonuj certyfikaty, powodzenia.

A ko艅cz膮c moje wszelkie rozmowy w Twoim temacie cytatem: "Nie chce mi si臋 z tob膮 gada膰".

Powodzenia.

#33 Jacekk133

Jacekk133

Kolegunio

• Pomagamy sobie

Napisano 04 June 2015 - 22:46

A mi z tob膮 gada膰 i na ciebie patrzy膰

#34 Bezimienny Go艣膰.Yodarek_*

Bezimienny Go艣膰.Yodarek_*
  • Guests
  • Do艂膮czy艂:  --

Napisano 05 June 2015 - 00:03

Czy偶by forum obni偶a艂o loty...? :( Panowie, Wasza dyskusja jest na poziomie..., a raczej bez poziomu. :kawka

U偶ytkownik yodarek edytowa艂 ten post 05 June 2015 - 00:03

• Margo lubi to

#35 andreeas7

andreeas7

VIP

• Mayster
  •  聽
  • Do艂膮czy艂:  03 Feb 2010
  • Rok Produkcji:2020
  • Silnik:Jeep
  • Imi臋:Andrzej
  • Sk膮d::P艂ock

Napisano 05 June 2015 - 11:00

Do czasu nabrania kultury w wypowiedziach temat zamkni臋ty. : andreeas7

#36 andreeas7

andreeas7

VIP

• Mayster
  •  聽

Napisano 07 June 2015 - 18:17

Otwieram temat i prosz臋 o zachowanie umiaru w wypowiedziach

#37 Dorka

Dorka

VIP

• Administratorka
  •  聽  聽
  • Do艂膮czy艂:  14 Mar 2012
  • Rok Produkcji:2000
  • Silnik:2,0 A Gaz
  • Imi臋:Dorota
  • Sk膮d::K艂odzko

Napisano 08 June 2015 - 11:22

Ja tam cierpliwie czekam na foty tej i ka偶dej innej modyfikacji Pitoli. Nie ka偶demu wszystko musi si臋 podoba膰, ale podziwiam za inno艣膰.

#38 andreeas7

andreeas7

VIP

• Mayster
  •  聽

Napisano 08 June 2015 - 12:22

Ja tam cierpliwie czekam na foty tej i ka偶dej innej modyfikacji Pitoli. Nie ka偶demu wszystko musi si臋 podoba膰, ale podziwiam za inno艣膰.

To b艂臋dne ko艂o , modyfikacje kt贸re szkodz膮 nie powinny mie膰 miejsca - ale nawet jak sie nam nie podobaj膮 , nie nale偶y ubli偶a膰 osobie kt贸ra ich dokona艂a w dobrej wierze .Kazdy ma inny gust .

U偶ytkownik andreeas7 edytowa艂 ten post 08 June 2015 - 12:25

#39 pawcio-67

pawcio-67

Pocz膮tkuj膮cy

• Pomagamy sobie
  • Do艂膮czy艂:  25 Mar 2015
  • Rok Produkcji:brak
  • Silnik:brak
  • Imi臋:PAWE艁
  • Sk膮d::WOLSZTYN

Napisano 08 June 2015 - 15:18

Witam wszystkich i pozdrawiam wszystkich modyfikuj膮cych ,tyko w ten spos贸b mo偶na co艣 zmienia膰 .Czekam jak kole偶anka wy偶ej na wi臋cej zdj臋膰.Nie wstydzi膰 si臋 i pokazujcie co macie nowego....uwielbiam nowo艣ci .  :mniam

#40 Bezimienny Go艣膰.Yodarek_*

Bezimienny Go艣膰.Yodarek_*
  • Guests
  • Do艂膮czy艂:  --

Napisano 08 June 2015 - 22:15

To tu jest nowe, zapo偶yczone z naszego FB....

Za艂膮czone pliki