Tylko nie wiem czy mój sprzęt diagnostyczny poradzi sobie z dokodowanie go. Bo mam rozumieć jest taka potrzeba.?
Ja u siebie przekładałem 2x, usuwałem tylko błędy, które zostały po poprzednim, zapalanie było bez problemów
Napisano 11 August 2016 - 15:20
Tylko nie wiem czy mój sprzęt diagnostyczny poradzi sobie z dokodowanie go. Bo mam rozumieć jest taka potrzeba.?
Ja u siebie przekładałem 2x, usuwałem tylko błędy, które zostały po poprzednim, zapalanie było bez problemów
Napisano 11 August 2016 - 15:37
OOO, to pocieszyłeś mnie.
Ja jeszcze dzwoniłem do znajomego,ma mi kość stacyjki załatwić na chwilę na podrzutkę. Pytałem go o moduł, niestety nie ma.
Użytkownik dhany edytował ten post 11 August 2016 - 15:39
Napisano 16 August 2016 - 10:33
Użytkownik dhany edytował ten post 16 August 2016 - 10:38
Napisano 16 August 2016 - 12:26
stykologia to jest franca dobrze ze dales podolac braVO!
Napisano 16 August 2016 - 14:16
Miło usłyszeć ze zwalczyłes problemWłaśnie wróciłem moim autkiem z weekendu. Auto śmiga odpala itp.
W piatek o 22 udało mi się znaleźć
Problem okazał się w wiazce. Brak masy na module pod fotelem powodował zakłócenie szyny CAN. Masa do tego modułu idzie z komory silnika,z punktu masowego Koło lewego reflektora. Temat zamknięty. Dziękuję wszystkim za pomoc. Szczególnie andreeas7.
Użytkownik andreeas7 edytował ten post 16 August 2016 - 14:16
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Problem z centralnym zamkiem / pilotami![]() |
Techniczny podstawowy | kmnix |
|
![]()
|
|
Światła stop - problem. |
Techniczny podstawowy | nero49 |
|
![]()
|
|
Problem z radiem |
Techniczny podstawowy | Bezimienny Gość.handokan_* |
|
![]()
|
|
Spadanie obrotów na D i przerywanie zapłonu na postoju, przy wrzuceniu na N Lub P problem ustaje |
Techniczny podstawowy | lowermann |
|
![]()
|
|
Problem z CD |
Techniczny podstawowy | Patka |
|
![]()
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych