Temat zdjęć zawsze wzbudza kontrowersje. Ja osobiście na zlocie w Bieszczadach zrobiłem około 500 zdjęć. Oczywiście część odpada na starcie ze względów technicznych. Do prezentacji w galerii wybrałem w pierwszej kolejności zdjęcia naszych PiTków. W części drugiej umieściłem zdjęcia uczestników zlotu. Myślę, że opublikowane zdjęcia nie naruszają niczyjego dobrego imienia a osoby, które się na nich znalazły nie mają nic przeciwko temu. Bynajmniej nikt nie przysłał e-mail-a z informacją że nie życzy sobie publikacji danego zdjęcia. Pozostałą część fotografii nagram na płytę i chętnym uczestnikom zlotu roześlę pocztą. Sami będą mogli wtedy zadecydować czy swoją fotografię opublikować.
Na naszych spotkaniach głównymi aktorami są nasze PiTki i to one powinny przede wszystkim pojawiać się w naszych galeriach. Są jeszcze fotografie grupowe, które także w takiej galerii ma swoje miejsce. Jeżeli ktoś nie chce to do takiego zdjęcia się nie ustawia.
I tak można mówić i rozmawiać a każdy będzie argumentował to na swój sposób.
Jeszcze jedno,
vojpiotr, piszesz że:
Poza tym, tak naprawde to chyba nikt nikogo nie pytal czy zyczy sobie aby jego wizerunek byl publikowany.....
Uwazam, że trzeba to uszanowac.
Zgoda, ale także można powiedzieć w drugą stronę. Nikt swojego wizerunku nie zastrzegał.
I koło się kreci.
Także

i publikujmy dla Wszystkich a fotografie "luźniejsze" zgrywajmy na płytki i przekazujmy je tylko uczestnikom spotkania.
Jeszcze jedna sprawa. Czy myślicie, że tablice rejestracyjne winny być na
zamazane czy mogą pozostać czytelne?? Pewnie i tu zdania będą podzielone ale zapytać warto.
Pozdrawiam i przeprasza za tak długą wypowiedź