1.6 :tak 2.0 2.2
2.4 :tak
Mam 1.6 i to z lpg i jest ok.
teee szacunku trochę
Napisano 25 sierpnia 2017 - 11:41
1.6 :tak 2.0 2.2
2.4 :tak
Mam 1.6 i to z lpg i jest ok.
teee szacunku trochę
Napisano 26 sierpnia 2017 - 03:27
Monia no właśnie, męczy mnie bezsenność trzeci miesiąc na chorobowym i sterydy , zegar mi się przestawił
Napisano 26 sierpnia 2017 - 03:56
Mówisz i maszteee szacunku trochę
Napisano 26 sierpnia 2017 - 09:24
pfffffff
Napisano 26 sierpnia 2017 - 11:54
Kobiety.Nigdy Was nie zrozumiem...pfffffff
Napisano 26 sierpnia 2017 - 13:05
Same sie nie rozumieją.Nie dogodzisz.
Napisano 26 sierpnia 2017 - 13:59
Oj tam.Czasami dogodzisz...Same sie nie rozumieją.Nie dogodzisz.
Napisano 26 sierpnia 2017 - 14:53
ze tak spytam jak na sfiezaka przystoi ktory lepszy 1.6 czy 2.0
Napisano 26 sierpnia 2017 - 15:23
Oczywiście że 1.6
Napisano 26 sierpnia 2017 - 15:29
po czym wnosisz kolego,procz posiadania
Napisano 26 sierpnia 2017 - 15:34
ze tak spytam jak na sfiezaka przystoiktory lepszy 1.6 czy 2.0
podbijam pytanie, bo sama jestem ciekawa; jakieś zalety i wady
Napisano 26 sierpnia 2017 - 16:00
w chwili kiedy zaczalem rozgladac się za PT po opuszczeniu stajni wiesvagena szukałem roznych info w sieci, glownie artykuly autocentrum,mojeauto.. gdy pojawilo się pewne ogłoszenie na aledrogo zaczalem je obserwować poniewaz na krótkie dystanse diesel nie jest najlepsza forma(ponoc) a podobal mi się bardzo czarnulek z Gostynina, az w końcu zdecydowałem się zadzwonić i opss..się sprzedal. Ale po kliku dniach postanowiłem zadzwonić do gościa raz jeszcze i spytac o to auto generalnie, czy serio takie awaryjne i ogolnie. Pan poswiecil mi 30minutek rozmowy jak się okazało to jakiś forumowicz który już przerobil kilka pituli teraz poluje na kabrio i to wlasnie od niego po rozpoznaniu tematu dowiedziałem się ze 1.6 to niezły wybor bo silnik na lancuszku i od bmw nie sprawia większych problemów gdy się zadba o olej ważne by nie nabieganego kupic najlepiej z importu ,2 awaryjna jednostka a najlepszy 2.4.
Napisano 26 sierpnia 2017 - 16:10
rozumiem, ja w wyborze kierowałam się przede wszystkim rodzajem skrzyni, kolorem lakieru i fotelami, ale to chyba jasne i nikogo to zbytnio tutaj nie powinno dziwić, a co do tego czy auto jest awaryjne czy nie, wychodzę z założenia, że jak dbasz tak masz i pewnych rzeczy nie da się ominąć, albo to zrobisz, albo następne rzeczy zaczną sypać!
Napisano 26 sierpnia 2017 - 16:19
rodzajem skrzyni zatem automat nie lubisz machac drążkiem(bez podtexu)
Napisano 26 sierpnia 2017 - 19:14
podbijam pytanie, bo sama jestem ciekawa; jakieś zalety i wady
Odpowiadam, krótko o na temat: 1.6 nie ma wad, noooo..... może poza ogromną mocą, która wgniata w fotel niczym w amerykańskim wahadłowcu. Da się jednak nad nią zapanować i ją okiełznać niczym narowistego ogiera próbującego wyrywać dziki step swoimi kopytami.
P.S. Ostatnio wyprzedzałem Porsche Panamera. Pomyślałem przez chwilę a propos kierowcy tego Porsche- "Chopaku, chopaku, co, ty k....a, wiesz o dużych prędkościach?". Po czym zrobiło mi się go autentycznie żal, zwolniłem i dałem się wyprzedzić.
Użytkownik Al Capone edytował ten post 26 sierpnia 2017 - 19:22
Napisano 26 sierpnia 2017 - 19:24
Al.Ile razy mam Ci powtarzać,że na zwykłych drogach gminnych/powiatowych nie rozwijamy prędkości warp.Znów ludziom dachy z chałup pościągasz.Opanuj się trochę chłopie!Odpowiadam, krótko o na temat: 1.6 nie ma wad, noooo..... może poza ogromną mocą, która wgniata w fotel niczym w amerykańskim wahadłowcu. Da się jednak nad nią zapanować i ją okiełznać
.
P.S. Ostatnio wyprzedzałem Porsche Panamera. Pomyślałem przez chwilę a propos kierowcy tego Porsche- "Chopaku, chopaku, co, ty k....a, wiesz o dużych prędkościach?". Po czym zrobiło mi się go autentycznie żal, zwolniłem i dałem się wyprzedzić.
Napisano 26 sierpnia 2017 - 19:30
Al.Ile razy mam Ci powtarzać,że na zwykłych drogach gminnych/powiatowych nie rozwijamy prędkości warp.Znów ludziom dachy z chałup pościągasz.Opanuj się trochę chłopie!
Wybacz, kade. To ten głód adrenaliny. Już nie będę.
Przy okazji. Załączam fotografię mojego PT na drodze. Niestety jechałem szybko i dlatego słabo go widać.
Użytkownik Al Capone edytował ten post 26 sierpnia 2017 - 19:35
Napisano 26 sierpnia 2017 - 19:40
Napisano 27 sierpnia 2017 - 18:43
Napisano 27 sierpnia 2017 - 18:56
Kaska,poprosimy o zdjęcia tego potwora z silnikiem 1,6.Powiedz że kupiłaś podkład.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Nowa benzyna od 1 stycznia 2024 r. |
Moje auto | Kliper |
|
![]()
|
|
Pytanie niecodzienne |
Offtopic | pitkowechucherko |
|
![]()