PodkładPolift ;P

Napisano 25 września 2017 - 13:44
PodkładPolift ;P
Napisano 25 września 2017 - 14:18
Robercie!
Jak będziesz w Gdańsku rzuć okiem, są jeszcze dwa dodatkowo Pitki (co prawda nie 1.6 tylko 2.4) może się Tobie spodobają
https://www.otomoto....country]=polska
Pozdrawiam !
Napisano 25 września 2017 - 17:14
Robercie!
Jak będziesz w Gdańsku rzuć okiem, są jeszcze dwa dodatkowo Pitki (co prawda nie 1.6 tylko 2.4) może się Tobie spodobają
...no tak, spodobały się ...
Cena troszkę mniej... mam granicę 13 tyś. max - chyba że dodatkowo jest założony gaz / lub bonusy typu komplet kół zimowych itp..
no i to późniejsze utrzymanie - koszta: wyższa składka OC, większe spalanie, i droższe naprawy...
Napisano 25 września 2017 - 20:25
aż się zmęczyłam oglądaniem zdjęć
Napisano 25 września 2017 - 20:43
Mnie się podoba ten srebrny, szkoda, że nie jest w automacie, ale to akurat sprawa wyboru każdego z osobna ;-)
Napisano 29 września 2017 - 19:20
no to decyzja zapadła. Oferta na niebieski jeszcze aktualna - we wtorek 03.10.2017 - jadę do Gdańska na oględziny, i być może po Pitka . Oby było z nim wszystko w porządku, napaliłem się na ten konkretnie, i nie chciałbym tych kilkaset kilometrów robić na darmo ;-)
Mój kierowca znów robi problemy - a to żebym kupił jakiś nowy wóz z salonu, a to - że daleko... Jak znów mi zdezerteruje to najwyżej zamówię lawetę , pewnie z 1000 poleci za transport, ehhhhh...
Sam nie poprowadzę , w tę niedzielę mam ostatnią jazdę w OSK , i w tygodniu składam papiery na egzamin ( zachciało mi się "B" na stare lata hy hy... ;-) ) , a moja "Połówka" ma prawko co prawda od 20lat , ale od czasu egzaminu siedziała raz za kółkiem , więc tak - jakby uprawnień nie miała... Życie :-D
Mam nadzieję że za dni pochwalę się nabytkiem , już w innym dziale :-D
Użytkownik 74nitro edytował ten post 29 września 2017 - 19:22
Napisano 29 września 2017 - 20:18
Napisano 30 września 2017 - 10:17
Napisano 01 października 2017 - 10:35
Napisano 01 października 2017 - 19:38
kurcze, w Gdyni to bym miala, ale w Gdańsku ni hu hu
Napisano 02 października 2017 - 10:16
...no to po ptakach...
Ktoś mnie ubiegł... Pitek sprzedał się w weekend. Więc tymczasem szukam dalej, dziękuję Wam za dotychczasowe zainteresowanie.
Napisano 02 października 2017 - 11:56
no to widocznie był wart ceny, może pojawi się na forum
btw jak ja jechałem po swojego (ogłoszenie pojawiło się w sobotę wieczorem ok 21), to mimo tego że mi wypadł dysk i chodziłem na czworaka, to kupiłem na następny dzień bilet na autobus na 10 rano i poleciałem dysk wskoczył jak jechałem busem na jakimś wertepie, a o 18 już wracałem pitongiem do domu
Napisano 04 października 2017 - 21:41
Mam nowy strzał - do sprawdzenia oferta. Jeśli możecie - rzućcie okiem na zdjęcia, ze szczególnym uwzględnieniem tylnego koła i widoku tuż za felgą. Czy te tarczobębny/ tudzież tarcze - gwarantują mi bezpieczny powrót do domu ? Bo rdza to chyba na wylot wszystko przeżarła - i zastanawiam się czy pod spodem nie będzie więcej takich kwiatków ? ;-)
link do oferty:
https://www.otomoto....html#30b606d980
Napisano 04 października 2017 - 21:53
Napisano 04 października 2017 - 22:23
To co widać to tylko bęben ale to ma grubość ok 1 cm i wcześniej nadkola odpadną niż w bębnie od rdzy powstaną dziury.
Napisano 05 października 2017 - 00:51
z dynamicznym i bezawaryjnym silnikiem benzynowym 1,6
Napisano 05 października 2017 - 11:36
To ile Cie kosztuje 100 km?
Darek mnie
Napisano 05 października 2017 - 14:11
Dobra,dobra.Nie było pytaniaDarek mnie
![]()
![]()
![]()
Napisano 05 października 2017 - 15:08
:tak :tak
Napisano 05 października 2017 - 18:28
hmmm... za prawdę powiadam Wam - te cztery ostatnie wpisy wiele wniosły do tematu - dzięki ;-) :-P
No to mam rozeznanie jako takie - sprawdziłem po VIN wszystkie wpisy duńskie, resztę obadam u celu ( dopiero w niedzieeeelę - więc znów jest szansa że ktoś zwinie autko sprzed nosa ;-) )
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
ILE PALĄ WASZE PITKI |
Ogólnie | yaro3343 |
|
![]()
|
|
Prośba o ustalenie![]() |
Techniczny podstawowy | Bezimienny Gość.Bidek_* |
|
![]()