W przypadku niejasności, problemów z rejestracją prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy (lewy, górny róg tej strony - KONTAKT). Odpowiemy najszybciej jak się da.
Pozdrawiamy - administrator i modertorzy ptclub.pl
nie ma kurde choroby a ja właśnie odebrałem badanko płuc i w opisie mam : zwłóknienia i guzkowe - śródmiąższowe zmiany. Cholera stąd pewnie ciągle te duszności. Jeszcze musze sprawdzić co to znaczy poszerzone i zagęszczone naczyniowo wnęki płucne. Kurde Kurde Kurde. Cholera.
no otwarlem się medycznie - publicznie . Już cały świat wie co mi jest.
epidemia dziala z opoznieniem,..dupcyc ze ginie samolot lecacy,... a mnie wdupca to ze moj lekarz nie odbiera tel bo jestem w potrzebie,. odlozyl sluchawke i dupcy,.. juz 2 tygodnie oczekuje teleporady bo bodupcyl recepte i co? jajco raczki do bozi???
epidemia dziala z opoznieniem,..dupcyc ze ginie samolot lecacy,... a mnie wdupca to ze moj lekarz nie odbiera tel bo jestem w potrzebie,. odlozyl sluchawke i dupcy,.. juz 2 tygodnie oczekuje teleporady bo bodupcyl recepte i co? jajco raczki do bozi???
Mieciu,przeprowadź się na wieś.
Ja do swojego dzwonię,składam zamówienie na receptę i nie ma problemów.Podobnie z skierowaniem.
przeprowadzilem sie ale nie zameldowalem i zostalo po staremu,... podniesli mi podatek od suki/psa,.. co ona winna ze zyje???? bym chcial po staremu ale sie niestety,...
dupce obostrzenia nie podparte prawem wiec dupce i pojde w miasto z suka/psem czekam jak granatowi zapytaja,...???
Występowałem kiedyś w teatrzyku szkolnym dlatego jestem elitą i wcześniejsze szczepienie mi się zwyczajnie należy.
Obiecuję promować swoje szczepienie na każdej gazetce szkolnej a jeżeli komuś się to nie podoba to i tak będę mial to w pupie bo i tak będę już zaszczepiony niczym "człowiek z marmuru".
Yodarek. Za odpowiednią opłatą, jako swojego znajomego z forum, wcisnę cię do odpowiedniej (bardzo krótkiej) kolejki, upsss. tzn. promocji szczepień. W razie czego, pamiętaj, że promujesz szczepienia i że przypadkowo przechodziłeś obok punktu szczepień.
P.S. Gdyby ktoś się jednak czepiał to przeproś i napisz, że nie wiedziałeś, że kradniesz szczepionkę lekarzowi albo pielęgniarce. Tak czy inaczej - jakiś zgrabny tekst na wytłumaczenie tego skandalu szybko się wymyśli. Część społeczeństwa i tak to łyknie jak "młode pelikany" a jeszcze inni będą Cię bronić (elita forum albo coś w tym stylu). Także spoko, prześlę Ci numer konta na pw. Potem powołam u siebie komisje, złożoną z moich kumpli i wszystko będzie OK.
Mamy więc układ - "układ zamknięty", a że jakiś lekarz wcześnie umrze na Covid ratując pacjentów bo nie dostał szczepionki? Nie martw się. W końcu każdy kiedyś umiera i akurat trafi na niego.
Czy Kazik komponuje już kolejną piosenkę, tym razem o skandalu ze szczepionkami?
Obstawiam, że nie usłyszymy żadnej nutki. Kazik to profesjonalista i komponuje tylko wtedy kiedy ktoś za to płaci.
Ta piosenka Kazika zdecydowanie lepiej opisuje dzisiejszą rzeczywistość, również Kazika.
Użytkownik Al Capone edytował ten post 03 stycznia 2021 - 23:15
Jeżeli twierdzisz, że zawsze no to czekamy na utwór o skandalu szczepionkowym. Ciekawe czy zaśpiewa też o Edwardzie Miszczaku, dyrektorze programowym TVN, który wraz ze swoja dziewczyną, również włączył się w tę bezkolejkową akcję "promocji szczepionek".
Użytkownik Al Capone edytował ten post 04 stycznia 2021 - 11:51
"Obstawiam, że nie usłyszymy żadnej nutki. Kazik to profesjonalista i komponuje tylko wtedy kiedy ktoś za to płaci."
Rozumiem,że masz potwierdzenie tej informacji?
Jaracie się tematem zastępczym(słuszne oburzenie,ale w Polsce to norma) a nie zwracacie uwagi,że od NR mamy ponad dwadzieścia podwyżek/nowych podatków,które wygenerują wyższe koszty życia,że na dniach ma być opublikowany wyrok NS w sprawie aborcji,że kolejny...
Wybaczcie.Zampomniało mi się.Na forum z dala od polityki.