"Obstawiam, że nie usłyszymy żadnej nutki. Kazik to profesjonalista i komponuje tylko wtedy kiedy ktoś za to płaci."
Rozumiem,że masz potwierdzenie tej informacji?
Kto kręci profesjonalne teledyski za darmo? Scenografia, zdjęcia, montaż - jeżeli znasz taką firmę, której nie trzeba za to zapłacić, to chętnie skorzystam z jej usług. Liczę, że Kazik, tak samo jak piętnuje Kaczora, bezstronnie piętnować będzie też innych. Poczekamy i zobaczymy. Mam przede wszystkim nadzieję, że ten teledysk w jakikolwiek sposób pomoże służbie zdrowia.
Jeżeli uważasz, że nie ma tematu szczepionek i jest to tylko temat zastępczy to nikt przecież nie zabrania wpisów w innych tematach. Dla mnie, i myślę, że dla wielu innych osób, jest to temat nie mniej ważny a nawet ważniejszy niż te które podałeś. Z podwyżkami dam sobie radę. z organizowaniem pogrzebów, bo ktoś, po chamsku, prymitywnie, władował się w kolejkę oczekujących, znacznie gorzej.
Jak to jest możliwe, że w Izraelu szczepią po 150 000 osób dziennie, mają zaszczepione ponad 10% populacji i narzekają, że to za wolno idzie?!
Może mają mniej artystów "promujących szczepienia" i mniej dyrektorów programowych TVN?
Użytkownik Al Capone edytował ten post 04 stycznia 2021 - 14:15