Na osłodę, mogę Ci podesłać moje zdjęcie, z dedykacją. Oprawisz sobie i powiesisz sobie nad łóżkiem, ty mój brutalu
Al...będę czekał z utęsknieniem ale z tym brutalem to zrobiłeś mi reklamę poczta pęknie w szwach
Napisano 21 kwietnia 2021 - 22:09
Na osłodę, mogę Ci podesłać moje zdjęcie, z dedykacją. Oprawisz sobie i powiesisz sobie nad łóżkiem, ty mój brutalu
Al...będę czekał z utęsknieniem ale z tym brutalem to zrobiłeś mi reklamę poczta pęknie w szwach
Napisano 21 kwietnia 2021 - 22:20
ale z tym brutalem to zrobiłeś mi reklamę poczta pęknie w szwach
No baaaa. Czego się nie tknę to obracam w sukces. Steve Jobs, Elon Musk a teraz ja.
Użytkownik Al Capone edytował ten post 21 kwietnia 2021 - 22:21
Napisano 21 kwietnia 2021 - 22:25
No baaaa. Czego się nie tknę to obracam w sukces. Steve Jobs, Elon Musk a teraz ja.
I Kaszpirowski ...
Napisano 21 kwietnia 2021 - 22:43
I Kaszpirowski ...
Tylko bez taniego lizusostwa proszę bo nie będzie portretu i skończy się płaczem,
Proponuję wrócić do tematu wątku czyli pogadać o "pupie Maryni"
Napisano 22 kwietnia 2021 - 06:35
Pitolisz.Sądząc po wpisach Twojego przyjaciela ALA ...to było coś o mniejszości LGBT którzy są kuchenkami mikrofalowymi. Jak rozumiem wszystko co pisze Al mieści się w kryteriach tematu ??? Natomiast po wpisach moich i kilku innych osób....co pewnie Ci umknęło , rozmawiamy sobie grzecznie o pewnej gałęzi związanej z energetyką , cenami prądu , które natomiast w najbliższej przyszłości ściśle będą powiązane z ceną gazu ( rezygnacja z budowy elektrowni węglowych na rzecz gazu ) Ten prąd właśnie będzie zasilał między innymi te pojazdy o których mowa.Myślę że krótko i na temat wyjaśniłem Tobie iż ściśle trzymam się określonych w temacie cen gazu i polityki międzynarodowej , albowiem ta gałąż to faza rozmów z kontrahentami z zagranicy i próby przeniesienia jej na nasz teren. Porównujemy więc politykę Niemiec i Polski , próbując ocenić szansę jej powodzenia na rodzimym rynku. Proszę też abyś w przyszłości skupiał się nad lekturą postów wszystkich uczestników a nie na ULUBIONYCH przez Ciebie moich tekstów ( co jest zrozumiałe ) ale wiesz to trochę dyskryminujące i inni mogą poczuć się odrzuceni . Pozdrawiam Cię Moderatorze . Poza tym jeśli dobrze rozumiem jesteśmy na stronie Off Topic....co oznacza ..POZA TEMATEM. Więc ja zapytam Ciebie jak Ty rozumiesz tą nazwę ?????
Napisano 22 kwietnia 2021 - 07:25
Napisano 22 kwietnia 2021 - 07:31
Pitolisz.
Udzielam Tobie oficjalnego ostrzeżenia za używanie słów nieparlamentarnych.
Za karę napiszesz 100 razy na tablicy: "Srebrny i czarny to najładniejsze kolory PT Cruisera".
Wieczorem wpadnę i sprawdzę czy wszystko wykonane.
Napisano 22 kwietnia 2021 - 08:19
Napisano 22 kwietnia 2021 - 08:46
Pitolisz. Zwracasz innym uwagę,że odbiegają od tematu a sam się go nie trzymasz dlatego też,tym razem to ja pozwoliłem sobie zwrócić Ci uwagę. Mówisz Al moim przyjacielem?Cenię go za inteligiencję (którą się nie afiszuje) i poczucie chumoru,ale przyjaciółmi nie jesteśmy. A topienie pieniędzy w utopijny projekt polskiego samochodu ma się nijak do cen gazu,chociaż sam projekt jest bardzo ciekawy. Co do dyskryminacji Twojej osoby,to to jest twoje odczucie i musisz sobie z tym poradzić. Pozdrawiam serdecznie.
Darek...to nie chodzi o dyskryminację mojej osoby lecz o kolejność wydarzeń. Wątek jest jaki jest...ale rozumiejąc że jest to jednak off topic , rozumiem wpisy "poza tematem "
I teraz to co najważniejsze, jeśli uważnie prześledzisz kolejność wpisów , to na te odbiegające od tematu , ja tylko z reguły i grzeczności odpowiadam. Natomiast wcale nie jestem ich prekursorem . Wracając do tematu, czy jest ktoś na sali i wyjaśni fenomen różnicy cen gazu w butlach dedykowanych do np. wózków widłowych a tymi do kuchenek ??? Mam w swoim zakładzie takie wózki i płacę za butlę 42-44 pln . Ale jak mówię że potrzebuję gaz w butli do kuchenki która mają pracownicy w pomieszczeniu socjalnym to już dostaję fakturę na 56-60 pln ????????
Napisano 22 kwietnia 2021 - 20:56
Napisano 26 kwietnia 2021 - 09:36
Ale ta różnica w cenie jest przez cały rok. Kompletnie tego nie pojmuję. Chyba że jest różnica w podatku lub akcyzie na gaz do transportu i do użytku w gospodarstwach domowych. ????
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
taki egzemplarz do oceny zgrubnej :) |
Zakup kontrolowany! | Bezimienny Gość.rejmi_* |
|
|
|
Pitek do oceny |
Ogólnie | Stivo |
|
|
|