To mój temat, i ja go nie wyciszam. Wszelkie opinie, sugestie, wnioski, a nawet żale, mile widziane. Pozdrawiam,
Co dalej z forum?
Napisano 02 października 2021 - 09:32
Napisano 02 października 2021 - 10:55
Kade, to nie jest zarzut, to nie są pretensje ani nic w tym rodzaju... Wrzucam tylko coś, co zauważyłem i w czym uczestniczyłem..., i to w dodatku do wątku, z założeniem którego nie miałem nic wspólnego. To nie ja założyłem temat - "Co dalej z forum"? I moja uwaga (chociaż to nawet uwaga nie jest) chyba jest w temacie, czy nie? Można zamknąć wątek, jeśli wszelkie uwagi są traktowane jako atak... Tutaj nie ma atakujących i broniących się. Chyba większości zależy, żeby jakoś to forum funkcjonowało. Po co zakładać temat, a potem wyciszać go bez refleksji...., bez wyciągania wniosków?
Nie odebrałem Twojego komentarza jako zarzut,a raczej jako spostrzeżenie (słuszne) i się do tego odniosłem.
I nie mam żadnych pretensji.
Nie obrażając Twojego rozmówcy,ale jest tak jak napisałem.Ślizgiem przez życie i nie widzą na co patrzą.
https://m.facebook.c...71139862953394/
To jest post w którym opisałem skąd wzięła się grupa wsparcia.
A jeżeli chodzi o temat to nie zauważyłem,żeby ktoś chciał go wyciszać.
Pełna nazwa grupy.
Załączone pliki
Napisano 04 października 2021 - 12:29
Jak patrzę na to zdjęcie to mi się łezka kręci w oku. Oświadczam uroczyście, że jeśli w przyszłym roku nie będzie Poznania, to ja robię Kłodzko (III). Chcę tych wszystkich ludzi i wielu innych np. Nowych widzieć na żywo!!!
A co do Grupy, Fejs żyje swoim życiem, rozkręciła się GW i dobrze, ale z drugiej strony tam jest wiele ludzi na chwilę, albo z przypadku, wszyscy tylko scrollują i często pyskują. Mmyślę, że prawdziwa społeczność jest tu na Forum. Tu się nawiązały znajomości, przyjaźnie, miłości...
Oczywiście informacja o Clubie powinna być na FB, można ją co jakiś czas odświeżać, ale nie jest moim marzeniem, żeby nagle wszyscy z FB byli na Forum i nie będę o to zabiegać.
Czasami mniej znaczy więcej.
- andmis, bartek_sz3, seba1977 i 4 innych osób lubią to
Napisano 04 października 2021 - 17:57
Napisano 04 października 2021 - 19:50
Wartosc tresci zawartych na forum jest niedoprzecenienia. Jezeli jego zabraknie to raczej sprzedam swojego Pitiego.
Napisano 05 października 2021 - 09:18
Wartosc tresci zawartych na forum jest niedoprzecenienia.
Wartość ludzi poznanych na forum jest bezcenna!
- indianer lubi to
Napisano 05 października 2021 - 19:37
nie no, Dorka... Nie przesadzaj. Jest wielu wartościowych ale nie wszyscy. Ja na przykład nie wnoszę zbyt wiele do forum 😉. Jestem jak placebo. 😉Wartość ludzi poznanych na forum jest bezcenna!
Napisano 06 października 2021 - 03:56
placebo , czyli lek którego nie ma , hmmm , .....
Napisano 06 października 2021 - 05:46
przyjdzie koza do woza,...
- Szymek_T lubi to
Napisano 06 października 2021 - 07:17
Jestem jak placebo.
wystarczy wiara i placebo też może pomóc
#51 Bezimienny Gość.Yodarek_*
Napisano 06 października 2021 - 20:22
placebo , czyli lek którego nie ma , hmmm , .....
Jak nie ma..., jest. To jest właśnie placebo. A tak na marginesie, placebo z łaciny dosłownie oznacza "Będę się podobał" Oooo Tyyy, Tyyy Krzyśku (kuźwa, znowu nie ta emotka) -
- KszySiek lubi to
Napisano 12 października 2021 - 15:06
Ktoś kto chce znaleźć forum, klub... znajdzie.. bo chce
Sam zawsze po zakupie auta szukałem odrazu forum danej marki czy modelu.
Napisano 20 grudnia 2021 - 18:48
A, więc działamy dalej. Wszystko w Waszych rękach, proszę odwiedzać częściej forum, i częściej pisać posty. Ot taki prosty lek na ożywienie klubu.
- Dorka lubi to
Napisano 20 grudnia 2021 - 19:44
o w deupe "zmartwychwstaly" bog normalnie!!!
Napisano 21 grudnia 2021 - 15:20
No i polecam na tel używać tapatalk, z apka to prawie jak Facebook i można like dawać
- andmis lubi to
Napisano 21 grudnia 2021 - 17:33
- suchy lubi to
Napisano 21 grudnia 2021 - 18:36
pewien uzytkownik tego tu forum powiedzial ze jest tu codziennie, mysle ze swporo osob zaglada kilka razy dziennie,...
Napisano 21 grudnia 2021 - 23:06
Dzięki! no gadam co myślę i jak faktycznie się rzeczy mają. Szczerze powiem, że zanim powstał Facebook to w kilku różnych forach tematycznych między innymi podróżniczych się aktywnie udzielałem i uważam to za lepsza, ciekawsza formę wymiany zdań. Oczywiście, jeśli zachowany jest pewien poziom i odpowiedzi są przemyślane. A wracając do naszego forum to chociażby błędy z kluczyka, które swego czasu się pojawiały u mnie w PiTku rozszyfrowywalem tutaj, bez potrzeby tworzenia tematów czy czekania na zatwierdzenie posta. Od razu byłem spokojniejszy jak wiedziałem dlaczego się świeciDaniel dzięki, jesteś (przepraszam) ;-) stosunkowo młodym forumowiczem, a gadasz jak stary!
- Dorka lubi to
Napisano 31 grudnia 2021 - 17:32
Gadka szmatka... nie zaglądam codziennie bo zwyczajnie nie mam czasu. Mam fejsa i też zaglądam tam nie za często a nawet jeszcze mniej niż na forum. Do fejsowej grupy PT nie należę wcale i nie mam takiej potrzeby. Powiem więcej w korzystaniu z FB widzę więcej zagrożeń niż korzyści bo zawód informatyka daje mi taką wiedzę. Generalnie FB jest źródłem informacji o nas dla tych, którzy na takiej informacji mają wymierne korzyści. Ale nie o tym chciałem. Forum to inna społeczność i inna kultura. Dla mnie ludzie, których tu poznałem a miałem też niektórych poznać osobiście to wartość niewymierna. Każdy wpis to ślad naszej tożsamości i to trwały ślad. Nie wyobrażam sobie dnia, w którym wchodzę do neta i nagle nie nie ma naszego klubu i tym samym nie ma nas. Jesteśmy tutaj jedną wielką patchworkową rodziną i cieszę się z tego, że zawsze kiedy tu zaglądam czuję się jakbym wracał do domu, w którym was zastanę. Żaden podział nie jest potrzebny, każdy wybierze co dla niego lepsze. Dla mnie wybór jest jeden.
Przy okazji życzę wam wszystkim Szczęśliwego Pitkowego Nowego Roku, zdrowia, pomyślności i spełnienia najskrytszych marzeń.
- Szymek_T i KrzysiekPT lubią to
Napisano 01 stycznia 2022 - 12:09
pewien uzytkownik tego tu forum powiedzial ze jest tu codziennie, mysle ze swporo osob zaglada kilka razy dziennie,...
n.p.ja