Co dalej z forum?
Napisano 01 stycznia 2022 - 12:16
Ja też zaglądam tu kilka razy w ciągu dnia.
- bartek_sz3, Voltek i gtig60 lubią to
Napisano 02 stycznia 2022 - 08:57
Nawet ja mało aktywny , ale codziennie zaglądający - podglądający
Czytanie gazet to także bierna aktywność
- Dorka lubi to
Napisano 02 stycznia 2022 - 22:35
Nawet ja mało aktywny , ale codziennie zaglądający - podglądający
Czytanie gazet to także bierna aktywność
nie mam odwagi uczyć "starego" ale wystarczy ikonke wstawić albo " żyje" i już wszyscy wiedzą że jest ok.
Przecież tu masz, od ładnych paru lat , przyjaciół ( taką mam nadzieję )
Napisano 23 marca 2022 - 16:09
Dzięki, że jesteście. Mojemu mechanikowi została sprężynka po wymianie filtra oleju, dalej nie muszę chyba pisać...
Dzięki naszemu ptclub sprawa załatwiona. Techniczny ma wielką moc!
Pozdrawiam Wszystkich
- indianer, Dorka i suchy lubią to
Napisano 25 marca 2022 - 20:20
Forum to jednak forum.. na fb to ulep zdjęć, postów o niczym i durnych komentarzy.
- Dorka i cyborg lubią to
Napisano 26 marca 2022 - 08:40
Osobiście nie wiem jak jest na FB, ale zgadzam się z tobą w całej rozciągłości
Napisano 10 kwietnia 2022 - 05:28
Napisano 10 kwietnia 2022 - 11:02
Co to jest fb?
To skrót od facebook'a.
Napisano 10 kwietnia 2022 - 13:30
To skrót od facebook'a.
A co to jest Facebook? ;-)
Czy to może ta słynna platforma internetowa wyłudzająca dane użytkowników oraz zbierająca informacje o ich zachowaniach, preferencjach i zainteresowaniach w celu sprzedawania im reklamowanych produktów lub sprzedawania tych danych innym podmiotom gospodarczym?
Tak tylko pytam bo nie używam
P.S. Jeżeli jest wątek pt. "Co dalej z forum?" to proponuję utworzenie wątku pt. "Co bliżej z forum?"
"Bliżej z forum" są np. dwa spoty, na których będzie mnóstwo ludzi
Użytkownik Al Capone edytował ten post 10 kwietnia 2022 - 14:14
- suchy lubi to
Napisano 12 kwietnia 2022 - 07:29
#71 Bezimienny Gość.Kris_*
Napisano 22 października 2022 - 20:30
Ja nowy,więc nie jest chyba,aż tak źle 😁
Smie twierdzić,że jednak przybywa członków,miłośników,jak i związków PT,z przypadku 😁
Napisano 22 października 2022 - 20:38
Ja nowy,więc nie jest chyba,aż tak źle Smie twierdzić,że jednak przybywa członków,miłośników,jak i związków PT,z przypadku
To dobrze, że tak twierdzisz,
#73 Bezimienny Gość.Lalek taxi_*
Napisano 22 października 2022 - 22:01
Też jestem nowy, na forum oczywiście i nie wyobrażam sobie że taki projekt może zniknąć.
Moim skromnym zdaniem z racji coraz mniejszej ilości wyjątkowych pojazdów Pt Cruiser , forum robi się coraz bardziej elitarne.
Nieuniknione jest że nasze Pitki będą przyszłymi youngtimerami , a zatem forum też nie.. będzie dla szerokiego odbiorcy, chyba tutaj nie chodzi o ilość a bardziej o wyszukanego uczestnika.
Jestem zwolennikiem spotkań , mieszkam w okolicy Świeradowa Zdrój , Szklarska Poręba, no naprawdę piękne okolice i przy drobnej pomocy zorganizuję spotkanie czy zlot użytkowników forum , wiem że towarzystwo będzie zacne, bo posiadanie Pt Cruisera to trochę więcej ...
- andmis i Dorka lubią to
#74 Bezimienny Gość.Kris_*
Napisano 22 października 2022 - 22:20
Uprzedze odpowiedź,na ewentualne pytanie...nie,PT nie chciałem polać benzyna i podpalić,jeszcze nie 😁 zaś inna furę,owszem,lokalem benzyna,lecz zawiodła ostatnia zapałka 😁
- andmis lubi to
Napisano 22 października 2022 - 22:47
Pamiętaj.Zaoferowałeś się zorganizować zlot.Forum Ci tego nie za po mni...Też jestem nowy, na forum oczywiście i nie wyobrażam sobie że taki projekt może zniknąć.
Moim skromnym zdaniem z racji coraz mniejszej ilości wyjątkowych pojazdów Pt Cruiser , forum robi się coraz bardziej elitarne.
Nieuniknione jest że nasze Pitki będą przyszłymi youngtimerami , a zatem forum też nie.. będzie dla szerokiego odbiorcy, chyba tutaj nie chodzi o ilość a bardziej o wyszukanego uczestnika.
Jestem zwolennikiem spotkań , mieszkam w okolicy Świeradowa Zdrój , Szklarska Poręba, no naprawdę piękne okolice i przy drobnej pomocy zorganizuję spotkanie czy zlot użytkowników forum , wiem że towarzystwo będzie zacne, bo posiadanie Pt Cruisera to trochę więcej ...
Z chęcią bym przyjechał na spotkanie w kotlinę jeleniogorską.
Napisano 23 października 2022 - 07:44
Oj nie zapomnimy 😉😎Pamiętaj.Zaoferowałeś się zorganizować zlot.Forum Ci tego nie za po mni...
Z chęcią bym przyjechał na spotkanie w kotlinę jeleniogorską.
Użytkownik Voltek edytował ten post 23 października 2022 - 07:44
#77 Bezimienny Gość.Kris_*
Napisano 23 października 2022 - 18:36
Jako nowy,poszwedalem się po forum i wyciągałem pewne wnioski...z tego,co zauważyłem wcześniej był tu dużo większy ruch,zamieszanie i dużo pisaliscie,nawet można było się z kimś pokłócić 😁
Teraz to na drodze ciężko spotkać PT,tak jak i kogoś tutaj,chyba Nam się furki wykruszają,idą na złom co niektóre egzemplarze i ludzie odchodzą,choć mam nadzieję,że nie zmieniają PT,na nadziewane elektryki 😁
Choć na innych forach miłośników starszych aut jest zapewne podobnie.
Co do problemów,z PT,to myślę,że to zacny wózek,bo gdybyście mieli np Saaba i problemy,z panewkami,wałami,pompami olejowymi,to bym Wam dopiero serce szybciej biło 😁 zaś PT,to niemal się nie psuje,poza elektryka i zaniedbaniami serwisowymi.Moj się jeszcze nie popsol,ale po kupnie go rozebrałem na części,wyrzuciłem nawet to co dobre,by się przypadkiem nie popsol,zabezpieczyłem dodatkowo wiązki elektryczne,które nie mają zabezpieczonych przewodów i często się przecietaja,więc mam nadzieję,że to wydłuży życie elektryki. Mam nadzieję być tutaj z PT,z 10 lat i myślę,że Wy także za szybko się nie przesiądzie cię na fury innych marek 😁
Napisano 23 października 2022 - 18:56
Все будет excellent
Napisano 23 października 2022 - 19:16
Pokłócić zawsze się można,ale preferujemy dyskusjeDobry wieczór
Jako nowy,poszwedalem się po forum i wyciągałem pewne wnioski...z tego,co zauważyłem wcześniej był tu dużo większy ruch,zamieszanie i dużo pisaliscie,nawet można było się z kimś pokłócić
Teraz to na drodze ciężko spotkać PT,tak jak i kogoś tutaj,chyba Nam się furki wykruszają,idą na złom co niektóre egzemplarze i ludzie odchodzą,choć mam nadzieję,że nie zmieniają PT,na nadziewane elektryki
Choć na innych forach miłośników starszych aut jest zapewne podobnie.
Co do problemów,z PT,to myślę,że to zacny wózek,bo gdybyście mieli np Saaba i problemy,z panewkami,wałami,pompami olejowymi,to bym Wam dopiero serce szybciej biło zaś PT,to niemal się nie psuje,poza elektryka i zaniedbaniami serwisowymi.Moj się jeszcze nie popsol,ale po kupnie go rozebrałem na części,wyrzuciłem nawet to co dobre,by się przypadkiem nie popsol,zabezpieczyłem dodatkowo wiązki elektryczne,które nie mają zabezpieczonych przewodów i często się przecietaja,więc mam nadzieję,że to wydłuży życie elektryki. Mam nadzieję być tutaj z PT,z 10 lat i myślę,że Wy także za szybko się nie przesiądzie cię na fury innych marek
Fakt,kilka osób odeszło lecz przychodzą nowi i korzystają z zebranej tu wiedzy.Śmiem twierdzić,że bogatszego działu technicznego nie ma na zadnym innym forum/grupie w Europie a może i w Stanach.Co nie zmienia faktu,iż pytania nadal można zadawać,bo jak wiadomo pitki są jak kobiety.Nigdy nie wiemy czym nas zaskoczą
#80 Bezimienny Gość.Kris_*
Napisano 23 października 2022 - 19:26
Czyli kobiety dlatego lubią PT,bo się zawsze z sobą dogadają,albo strzela focha i jedna na autobus,a druga na serwis. Więc podsumowując,kto zrozumie kobietę i PT,o co mu chodzi 😁
Czyli kobiety dlatego lubią PT,bo się zawsze z sobą dogadają,albo strzela focha i jedna na autobus,a druga na serwis. Więc podsumowując,kto zrozumie kobietę i PT,o co mu chodzi 😁