[humor] zdjecia, obrazki, filmy, linki
Napisano 20 lipca 2010 - 20:51
- Nie podoba mi się to dziesiąte! Całkowity brak kultury, punk jakiś! U mnie ma przerąbane! Powiedz temu palantowi, że my tu wszyscy jedna drużyna!
Drugie do trzeciego:
- Słuchaj, pierwsze kazało przekazać, że dziesiąte nie pasuje do naszej drużyny. Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego!
Trzecie - czwartemu, czwarte - piątemu, piate - szóstemu, szóste - siódmemu, siódme - ósmemu, wszystkie już wzburzone. Ósme - dziewiątemu:
- Kolego, przekaż temu palantowi, że wszyscy powinniśmy być razem!
Dziewiąte trąca łokciem dziesiąte:
- Wiesz, miły... Nie pasujesz do naszego kolektywu. W nas jest duch współpracy, taki "BuilDing Team" można powiedzieć... Jesteśmy jedną rodziną, współpracujemy ze sobą, powinniśmy trzymać się razem... A Ty z tą swoją niepotrzebnie wyróżniającą się fizjonomią...
Dziesiąty:
Ile można! Powtarzam już setny raz! Ile można! Jestem KIWI!!!, KIWI JA JESTEM ku…a KIWIIIII!!!!
#982 Bezimienny Gość.Anonymous_*
Napisano 21 lipca 2010 - 19:41
- Oczywiście, oczywiście - na to mąż.
-Potem potrzebna jej będzie rehabilitacja. NFZ nie refunduje. Koszt ok. 5 tys. miesięcznie. -Tak, tak... - kiwa głową mąż. -Konieczne będzie pobyt w sanatorium, które zajmuje się tego typu urazami, plus ta rehabilitacja cały czas. NFZ nie refunduje...Koszt sanatorium - 10 tysięcy... -Boże...
- Tak mi przykro...To nie koniec złych wiadomości. NFZ nie refunduje również leków, które przepiszemy pańskiej żonie, a to bardzo drogie leki.. -Ile? - blednie mąż. -Miesięcznie 12 - 15 tysięcy złotych. -Jezuu...
- Plus pielęgniarka całą dobę. Na pana koszt. Tu już się może pan dogadać. Myślę, że znajdzie pan kogoś za 10 zł za godzinę... Cisza. Mąż chowa twarz w dłoniach. Nagle lekarz wybucha serdecznym śmieche, klepie męża po ramieniu:
- Żartowałem! Nie żyje.
Napisano 21 lipca 2010 - 20:50
Napisano 22 lipca 2010 - 13:44
Każdy Chińczyk powinien zrobić w życiu trzy rzeczy: buty, jeansy, komórkę.
Napisano 22 lipca 2010 - 15:16
tylko dlaczego u mnie chodzi listonoszka??
Napisano 22 lipca 2010 - 19:37
Cholera!!!Możemy się zamienić!!!!Albo dostarczycieli pocztytylko dlaczego u mnie chodzi listonoszka??
Napisano 22 lipca 2010 - 21:45
Cholera!!!Możemy się zamienić!!!!Albo dostarczycieli poczty
mimo wszystko... chyba byś nie chciał
ale możemy spróbować
#988 Bezimienny Gość.Anonymous_*
Napisano 23 lipca 2010 - 21:00
-Panie doktorze, niech pan zobaczy, jak ja wyglądam, jakie mam potworne wory pod
oczami, jakie straszne zmarszczki, proszę cos z tym zrobić!!!
-Proszę się nie martwić - mówi lekarz- właśnie wymyślono nową, bezbolesną
metodę usuwania takich problemów, która gwarantuje satysfakcję na wiele lat.
Polega to na tym, że montuję pani za uszami śrubki i jak się pani znowu troszkę
zmarszczek zrobi, to je pani troszkę podkręca i znowu ma twarz nastolatki.
Baba bez namysłu zgodziła się na tę nową metodę, lekarz jej zamontował śrubki i
poszła do domu.
Mija rok, ta sama baba wpada do tego samego lekarza z płaczem:
- Panie doktorze, ta metoda ze śrubkami jest do dupa, znowu mam straszne wory
pod oczami!!!
Na co lekarz odpowiada spokojnie:
- Proszę pani, po pierwsze to nie są wory, tylko sutki a po drugie jak pani nie
przestanie podkręcać tych śrubek, to niedługo będzie pania miała brodę....
Napisano 23 lipca 2010 - 21:39
Napisano 27 lipca 2010 - 12:51
- Mój przejechał na czerwonym świetle i sam sobie wypisał mandat.
- Mój zgubił kluczyki od samochodu, otworzył go śrubokrętem i sam sie aresztował za włamanie.
- To nic, mój przeskoczył ladę w Peweksie i poprosił o azyl!
[ Dodano: 2010-07-27, 13:51 ]
W pociągu jadą garbaty i niewidomy. Garbaty był złośliwy i chciał dociąć niewidomemu mówiąc na głos, niby do siebie:
- O, jakie piękne widoki za oknem. Jaka wspaniała natura, zieleń drzew, błękit nieba...
Na to wkurzony niewidomy, nachylając się do garbatego i przyjaźnie klepiąc go po garbie:
- A kolega z tym plecakiem to też w góry?
Napisano 27 lipca 2010 - 15:37
- To nic, mój przeskoczył ladę w Peweksie i poprosił o azyl!
Napisano 01 sierpnia 2010 - 19:52
W mieście, w którym studiował, wynajmował małe mieszkanie razem z koleżanką Justyną. Kiedy matka Janka odwiedziła go zauważyła, ze współlokatorka syna jest wyjątkowo atrakcyjna dziewczyna. Matka, jak to matka, zaczęła zastanawiać się czy aby z tego ich wspólnego mieszkania nie wynikną jakieś problemy. Kiedy wiec byli sam na sam, Janek oznajmił:
- Domyślam sie o czym myślisz, ale zapewniam cię, ze ona i ja jesteśmy tylko współlokatorami. Nic nas nie łączy.
Tydzień później Justyna stwierdziła, ze w ich wynajętym mieszkaniu brakuje cukiernicy. Zwróciła się wiec do Janka:
- Nie chce nic sugerować, ale od ostatniego obiadu z Twoja matka nie mogę znaleźć mojej pamiątkowej cukierniczki. Chyba jej nie wzięła, jak myślisz?
Jasiek zdecydował sie napisać list do matki:
”Droga Mamo – nie twierdze, ze wzięłaś pamiątkową cukiernice Justyny... Nie twierdze tez, ze jej nie wzięłaś. Faktem
jednak jest to, ze od czasu Twojej wizyty u nas nie możemy jej znaleźć”
Kilka dni później otrzymał odpowiedz:
”Drogi Synku – nie twierdze, ze sypiasz z Justyna... Nie twierdze również, ze z nią nie sypiasz. Faktem jednak jest to, ze
gdyby Justyna spała we własnym łóżku, juz dawno by ją znalazła.
Buziaczki MAMA
Napisano 01 sierpnia 2010 - 22:25
Napisano 01 sierpnia 2010 - 22:54
Napisano 02 sierpnia 2010 - 06:51
Napisano 02 sierpnia 2010 - 09:42
Ciekawe czy dziadkowi ulżyło jak sobie tak pomachał tymi rękoma... Chyba, że klepanie się po tyłku sprawia mu przyjemność??
Napisano 09 sierpnia 2010 - 11:53
Napisano 09 sierpnia 2010 - 16:59
#999 Bezimienny Gość.Anonymous_*
Napisano 09 sierpnia 2010 - 18:56
Pesymista - Optymista z bagażem doświadczeń
Ekonomista - Ekspert, który potrafi dzisiaj dokładnie wyjaśnić, czemu jego wczorajsza prognoza na dziś się nie sprawdziła
Paca grupowa - Możliwość zwalenia winy na inne osoby
Taniec - Wertykalna frustracja horyzontalnego pożądania
Informatyk - Ktoś kto naprawi problem o którym nie wiedziałeś w sposób którego nie rozumiesz
Hardware - Ta część komputera, którą można kopnąć kiedy software przestanie funkcjonować
Psycholog - Ktoś, kto gapi się jedynie na innych ludzi kiedy atrakcyjna kobieta wchodzi do pokoju
Statystyk - Ktoś, kto jest niezły z liczbami, ale brakuje mu charakteru aby zostać inżynierem
Ksiądz - Osoba, do której wszyscy ludzie zwracają się "ojcze" oprócz jego własnych dzieci, które używają zwrotu "wujku"
Koleżanka (Kolega) - Osoba przeciwnej płci, która ma "to coś" co powoduje, ze absolutnie nie masz ochoty się z nią przespać
Ból głowy - Szeroko stosowana przez kobiety metoda antykoncepcji
Intelektualista - Ktoś, kto jest zdolny przez ponad 2 godziny myśleć o czymś innym niż seks
Monogamia - Zdeprecjonowana poligamia
Nanosekunda - Odcinek czasu jaki upływa pomiędzy zapaleniem się zielonego światła a naciśnięciem klaksonu przez faceta za tobą
Wieczność - Czas jaki upływa od momentu kiedy skończyłeś, do momentu kiedy możesz wyjść od niej z mieszkania
Inflacja - Powód, dla którego musisz przeżyć ten rok za pieniądze jakie zarabiałeś w zeszłym
!!!!!!
Dyplomata - Ktoś, kto potrafi powiedzieć "********" w taki sposób, ze poczujesz podniecenie w związku ze zbliżająca się wyprawą
[ Dodano: 2010-08-09, 20:13 ]
http://i.pinger.pl/p...007131a4930000e
[ Dodano: 2010-08-09, 20:18 ]
Turysta w Zakopanem wchodzi do baru, siada przy barze i pyta:
- Barman, co polecisz do picia?
Barman na to:
- Ano, panocku drink "Góra cy"!
Turysta:
- Jak to "Góra cy"?!
Barman:
- Widzicie, bierzemy sklanecke wina... no dwie... góra cy i wlewamy do garnka. Poźniej bierzemy sklanecke piwa... no dwie... góra cy i wlewamy do tego samego garnka. Następnie sklanecke wódecki... dwie... no góra cy i wlewamy to do tego samego garnecka. Na koniec bierzemy sklanecke koniacku... no dwie... góra cy i wlewamy do garnka. Garnek stawiamy na ogniu i miesając gzejemy cas jakiś. Poźniej nalewamy i pijemy sklanecke... dwie... no góra cy. Po wypiciu wstajemy... robimy krocek... dwa... no góra cy!
Napisano 14 sierpnia 2010 - 09:20
przestępstwa trzeba się pozbywać. Nie mieli tyle odwagi, by zabić.
Dlatego Lech wziął czarownicę, a Jarosław kota.