Skocz do zawartości

Witaj.

W przypadku niejasności, problemów z rejestracją prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy (lewy, górny róg tej strony - KONTAKT). Odpowiemy najszybciej jak się da.
Pozdrawiamy - administrator i modertorzy ptclub.pl

Zdjęcie

Pytanie do admina

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
128 odpowiedzi w tym temacie

#81 Nazwa

Nazwa

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2000
  • Silnik:2.0M Gasss ;)
  • Imię:Przemek

Napisano 08 listopada 2013 - 13:09

Darek, rzucasz słowa na wiatr, najpierw coś proponujesz a potem nie widzisz sensu :diabelek

#82 Bezimienny Gość.Yodarek_*

Bezimienny Gość.Yodarek_*
  • Guests

Napisano 08 listopada 2013 - 13:57

To było pytanie retoryczne...

#83 Kajka

Kajka

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2004
  • Silnik:2,2 CRD M
  • Imię:Katarzyna

Napisano 08 listopada 2013 - 14:28

Zrobiłam sobie przerwę od codziennego bywania na forum, bo zbrzydziło mnie tu parę rzeczy.
No i miałam ważniejsze sprawy na głowie.
Bo nawet jak się psuje PT, to są prawdziwi żywi ludzie, z którymi można pogadać face to face nie kryjąc się za dziwacznymi nazwami i avatarami od czapy.
Dziś "polecono" mi lekturę tego tematu. I nie wiem czy dobrze zrobiłam.
Niesmak mam :(
Nie o podpis Darka chodzi (jak rozumiem dotyczył jego seksualności), ale o zachowanie osób, które już nie raz pokazywały swój "wysoki poziom". I - podobnie jak Patrycja - nie rozumiem chęci powrotu takiego pana z Sierpuchowa. Jak czytam, w dodatku niezbyt uprzejmego dla nowych uczestniczek. Pewnie mu tam zbyt nudno było na tym jego forum, nie miał pewnie z kim się spierać i rechotać rubasznie... Żenada :/
Czy Adam zrobił dobrze, czy źle - nie mnie oceniać. Ale wiem, że od czasu, gdy podjął pracę nowy Zarząd Forum zrobili wiele dobrego. Za to Chłopaków szanuję :* I bardzo Wam dziękuję! Nawet za odrobinę cenzury, która chyba częściej powinna występować w formie autocenzury ze strony Forumowiczów...

#84 patii

patii

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2006
  • Silnik:cabrio 2.4
  • Imię:Patii

Napisano 08 listopada 2013 - 21:40

Kajka, :brawo

#85 Bezimienny Gość.Anonymous_*

Bezimienny Gość.Anonymous_*
  • Guests

Napisano 08 listopada 2013 - 21:44

I - podobnie jak Patrycja - nie rozumiem chęci powrotu takiego pana z Sierpuchowa. Jak czytam, w dodatku niezbyt uprzejmego dla nowych uczestniczek. .

Kajka stęskniłem się za Tobą dlatego wróciłem ;P.
A co do nowych uczestniczek to doskonale wiem jak się zachować tylko niech ta "nowa "
będzie prawdziwa a nie fikcyjna :blabla

#86 patii

patii

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2006
  • Silnik:cabrio 2.4
  • Imię:Patii

Napisano 08 listopada 2013 - 21:52

Kajka stęskniłem się za Tobą dlatego wróciłem ;P .

przynajmniej jakieś konkrety :cwaniak :chory

#87 Bezimienny Gość.Anonymous_*

Bezimienny Gość.Anonymous_*
  • Guests

Napisano 08 listopada 2013 - 21:53

no za Tobą jakoś nie ;P

piej dalej

#88 Mike PT Dodge

Mike PT Dodge

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2007
  • Silnik:NITRO 2,8 A
  • Imię:Michał

Napisano 08 listopada 2013 - 21:53

bo reszta to fikcja :-)

#89 sluna

sluna

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2005
  • Silnik:2.2 touring
  • Imię:Darek

Napisano 08 listopada 2013 - 23:37

Sorki! Nie było mnie troszrczke... Przeczytałem tem, nie do końca. Ale Adam z całym szacunkiem cyt. Małgosiu, nigdy nie podejmuję decyzji pod wpływem emocji. W tym konkretnym przypadku rozmawiałem kilka razy z Darkiem, nie doszliśmy do porozumienia
Chłopie hmm Po odebraniu wiadomości Na PW z aut. dryndałem do Ciebie!!! Nie odebrałeś okoliczmośc! bywa.
I teraz takie pierdy sprzedaż na forum :brawo I LOVE YOU

Zaprzeczysz?

[ Dodano: 2013-11-09, 00:07 ]
Kajeczko cyt. ''Nie o podpis Darka chodzi (jak rozumiem dotyczył jego seksualności), To cytat Woody Allen [/b

#90 adames

adames

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2003
  • Silnik:2,2 CRD
  • Imię:Adam

Napisano 09 listopada 2013 - 12:31

Darek, wysłałem do Ciebie 5, słownie pięć prywatnych wiadomości, jedną 8 października, tą która upubliczniłeś i cztery w dniu 9 października, zaprzeczysz? czy mam je tu zamieścić?
Dzwoniłeś do mnie w trakcie tych naszych rozmów na PW wiele razy ale ja nie zamierzam z Tobą przez telefon rozmawiać.
Naszą korespondencje mam zapisaną, a rozmów tel nie nagrywam.
Ostrzeżenie otrzymałeś 11 października, dałem Ci więc kilka dni czasu na zastanowienie się, nie skorzystałeś z tego a ja z pewnością nie podjąłem tej decyzji pod wpływem emocji i bez przemyślenia.
Więcej nie zamierzam z Tobą rozmawiać. Temat dla mnie jest zakończony bo odpowiedziałem już na samym początku na Twoje pytanie.

#91 andreeas7

andreeas7

VIP

• Mayster
  •   
  • Rok Produkcji:2020
  • Silnik:Jeep
  • Imię:Andrzej

Napisano 09 listopada 2013 - 12:36

Adaś zakończcie ten spór publiczny , żle to wpływa na wizerunek forum - wyjaśnicie sprawy w cztery oczy na spocie lub w innej formie nie publicznej . :kawka

Za ujawnienie informacji PW na innych forach wylatuje się od ręki ,a inf.od moderatora i adminów są niepodważalne czy ma racje czy nie - po to jest władza zarządzająca .

#92 adames

adames

VIP

• Przyjaciel forum
  •   

Napisano 09 listopada 2013 - 12:47

Jędrek, dla mnie sporu nie ma, ktoś coś zrobił (mam nadzieję że świadomie) była rozmowa na ten temat, nie dostosował się do poleceń admina, więc otrzymał ostrzeżenie, temat uważam za zakończony.
Jeśli zaś ktoś uważa że admin jest niekompetentny, to niech założy ankietę czy mam zrezygnować z tej funkcji, niech większość zadecyduje, ja naprawdę nie przyrosłem do tej klawiatury.

#93 Gramen

Gramen

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Silnik:2.0 M
  • Imię:Sergiusz

Napisano 09 listopada 2013 - 15:18

ja naprawdę nie przyrosłem do tej klawiatury

jak nie, nawet spokojnie śniadania w Gdyni nie mogliśmy zjeść, zaraz komputera szukałeś :cwaniak

#94 adames

adames

VIP

• Przyjaciel forum
  •   

Napisano 09 listopada 2013 - 15:24

zaraz komputera szukałeś

i oddałem go Tobie z prośbą o przetłumaczenie na ludzki język tego, co na temat nowego serwera "nabazgrolił" mi Przemek. :cwaniak

#95 Gramen

Gramen

VIP

• Pomagamy sobie
  •   

Napisano 09 listopada 2013 - 15:28

no tak było ale Niebieski Admin czuwał nawet jak był jedną nogą na statku :brawo

#96 Eugeniusz

Eugeniusz

Zwolennik

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2001
  • Silnik:2,0 M
  • Imię:Sebastian

Napisano 09 listopada 2013 - 15:38

Nie chcę dolewać oliwy do ognia, bo sporów nie lubię. Kategorycznie odcinam się też od przepychanek na tle personalnym i administracyjnym. Widzę, że sprawa ma drugie dno, lub nawet kilka.
Szkoda mi tylko, że niektórym ludziom zupełnie brak dystansu do siebie i otaczającej rzeczywistości. Nie będę się wypowiadał na temat tego, jak się zachował Sluna, ale gdybym był na jego miejscu to sam nie wiem czy nerwy by mi nie puściły. Szanuję też zdanie Adamesa, bo rozumiem jego położenie.
Może W. Allen to nie jest jakiś wybitny autorytet moralny, ale też nie widzę w cytatach tego pana żadnej gorszącej treści. Zrozumiałbym niezasadność Darka podpisu, gdybyśmy byli forum skierowanym do dzieci, poświęconym praktykom religijnym, miłośników czystości seksualnej czy bandą sztywniaków bez krzty polotu i wyobraźni. Zresztą skoro profilowy podpis jest możliwością wyrażenia swojej indywidualności, to póki nie obraża kogokolwiek nie powinien nikomu przeszkadzać. Jeżeli nawet jest ktoś, komu przeszkadza, to dlaczego się otwarcie do tego nie przyzna podając jakieś rozsądne argumenty? To tchórzostwo i dziecinada iść na skargę do admina, w dodatku taka osoba musi być przeświadczona o braku racjonalnych podstaw do skargi, skoro boi się ujawnić.
Czy Darek swoim podpisem kogoś obraził? Czy ktoś przez to zszedł na złą drogę? Czy to, co zacytował, świadczy o tym jakie jest całe forum, czy on sam, czy autor cytatu? Czy jeśli dziś napiszę pod swoim profilem, że najładniejszym kolorem dla pitiego jest czarny, to jutro wylecę bo ktoś uważa, że lepszy jest czerwony?
Polubiłem to forum, bo jest tu mnóstwo ciekawych ludzi i jak sądziłem - fajna atmosfera. Ale nie mogę zrozumieć, dlaczego niektórym jest na rękę taka dulszczyzna i usilne rozsiewanie pruderii. Wychodzi na to, że lepiej być tępym sztywniakiem i wszystko brać dosłownie.

#97 skarbek75

skarbek75

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2002
  • Imię:Agnieszka

Napisano 09 listopada 2013 - 15:40

Eugeniusz, :brawo

#98 adames

adames

VIP

• Przyjaciel forum
  •   

Napisano 09 listopada 2013 - 15:57

Czy nie rozumiecie że tu nie chodzi o podpis tylko o zachowanie Darka?
Na proste pytanie wysłane na PW:
"Darku czy możesz zmienić podpis. ... " Odpowiedzią nie była wiadomość na PW tylko napisanie tamtego tematu z upublicznieniem tej wiadomości ? Wystarczyło może odpisać i wytłumaczyć dlaczego nie.
Wiele osób do mnie pisze w różnych sprawach , wiele razy rozmawiam z innymi osobami jako mediator, dlaczego więc nagle ta jedna prywatna rozmowa zostaje rozdmuchana i jest robiona wojna? Dlaczego Darek nie odpisał na PW? Może wtedy całej sprawy by nie było, po byśmy doszli do porozumienia.
Wielka sensacja się zrobiła bo adames napisał zapytanie do Darka.
A może tu chodzi o zrobienie kolejnej awantury żeby coś się działo? Pytanie komu na tym zależy i po co to robi?

#99 Gramen

Gramen

VIP

• Pomagamy sobie
  •   

Napisano 09 listopada 2013 - 16:03

Unikałem jak ognia zabierania głosu w tym temacie. Mam przyjaciół po obu stronach barykady a problem w żaden sposób nie dotyczył mojej osoby.

Podpis Sluny ani mnie grzał ani ziębił. Był i tyle ale funkcjonujemy na publicznym
gremium i skoro była wystosowana prośba o jego zmianę to co to takiego? Darku nie mogłeś go zmienić na inny? Po prostu na inny, w Twoim stylu ... ale to Twój wybór. Jednak w żaden sposób nie broniłeś swojej racji tylko uderzyłeś w ton pokrzywdzonego i pojechałeś po bandzie. Główna zasada, nie obrażamy innych forumowiczów a Ty na Adamie wyżyłeś się jak na burej suce.

Podoba mi się reakcja i stanowczość Admina. Zupełnie nawet odcięta od tego tematu. Pokazał, że ma jaja i oto tu chodzi. Brawo Adam.

Darku, gdybyś podjął merytoryczną dyskusję na temat swojego podpisu pewnie bym Cię nawet poparł ale publiczne lżenie kogokolwiek to było chamstwo.

#100 Nazwa

Nazwa

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Silnik:2.0M Gasss ;)
  • Imię:Przemek

Napisano 09 listopada 2013 - 17:42

Dokładnie tak Gramen