Skocz do zawartości

Witaj.

W przypadku niejasności, problemów z rejestracją prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy (lewy, górny róg tej strony - KONTAKT). Odpowiemy najszybciej jak się da.
Pozdrawiamy - administrator i modertorzy ptclub.pl

Pomocy ;(mam duży problem z prądem:(

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
23 odpowiedzi w tym temacie

#21 Bezimienny Gość.sylvo_*

Bezimienny Gość.sylvo_*
  • Guests

Napisano 25 October 2016 - 10:27

Nie wiem czy pomoze ale ja mialem bardzo podobny problem dzien w dzien rozladowany aku i do tego auto od czasu do czasu kopalo pradem godziny glowkowania sprawdzania i elektrykow odwiedzania sprawa byla taka prosta ze wyjolem bezpiecznik pod masko od chalogenow i problem sie rozwiazal. Uwalony przelacznik zespolony i gdzies po drodze posmazylo kable zwarcie bylo.

#22 Bezimienny Gość.dany147_*

Bezimienny Gość.dany147_*
  • Guests

Napisano 26 October 2016 - 17:36

dzieki sprawdze to bo mi dak samo chalogeny wlasnie nie działają     :pa pozdro 

#23 Bezimienny Gość.Przemek82_*

Bezimienny Gość.Przemek82_*
  • Guests

Napisano 28 October 2016 - 07:19

Musze sprawdzić wasze podpowiedzi u mnie dzieje się to samo. Myślałem że akumulator kupiłem nowy z górnej półki pomogło o tyle ze zamiast co drugi to co trzeci dzień nie odpala. Wizyta u elektryka była powiedział ze ładowanie odpowiednie a pobór prądu nie występuje...techniczne jest inaczej bo regularnie prądu brakuje.

#24 Bezimienny Gość.darbi16_*

Bezimienny Gość.darbi16_*
  • Guests

Napisano 28 November 2016 - 23:13

Miałem podobny problem z tymże może tak szybko mi nie leciał akumulator. Klapa bagażnika i wiązka przy wejściu do karoserii bodajże na różowym była uszkodzona izolacja i im bardziej wilgotno to problem się nasilał. Niestety akumulator 2 letni mi się rozsypał.