Pomocy ;(mam duży problem z prądem:(
Started By
Bezimienny Gość.dany147_*
, 23 Oct 2016 17:59
23 odpowiedzi w tym temacie
Bezimienny Gość.sylvo_*
Napisano 25 October 2016 - 10:27
Nie wiem czy pomoze ale ja mialem bardzo podobny problem dzien w dzien rozladowany aku i do tego auto od czasu do czasu kopalo pradem godziny glowkowania sprawdzania i elektrykow odwiedzania sprawa byla taka prosta ze wyjolem bezpiecznik pod masko od chalogenow i problem sie rozwiazal. Uwalony przelacznik zespolony i gdzies po drodze posmazylo kable zwarcie bylo.
Bezimienny Gość.dany147_*
Napisano 26 October 2016 - 17:36
dzieki sprawdze to bo mi dak samo chalogeny wlasnie nie działają pozdro
Bezimienny Gość.Przemek82_*
Napisano 28 October 2016 - 07:19
Musze sprawdzić wasze podpowiedzi u mnie dzieje się to samo. Myślałem że akumulator kupiłem nowy z górnej półki pomogło o tyle ze zamiast co drugi to co trzeci dzień nie odpala. Wizyta u elektryka była powiedział ze ładowanie odpowiednie a pobór prądu nie występuje...techniczne jest inaczej bo regularnie prądu brakuje.
Bezimienny Gość.darbi16_*
Napisano 28 November 2016 - 23:13
Miałem podobny problem z tymże może tak szybko mi nie leciał akumulator. Klapa bagażnika i wiązka przy wejściu do karoserii bodajże na różowym była uszkodzona izolacja i im bardziej wilgotno to problem się nasilał. Niestety akumulator 2 letni mi się rozsypał.