Myślałem że to Admin rozstrzyga takie kwestie ?
Czyżbyś wątpił w to, że podejmując decyzję o udzieleniu Tobie ostrzeżenia, robiłem to nie mając własnego zdania?
Post który cytowałeś, przeczytaj może jeszcze raz i postaraj się to zrobić ze zrozumieniem.
Pomijam fakt, że pytanie zawarte w tym poście nie było skierowane do Ciebie
Natomiast co do dalszych działań, to sam zdecydowałeś co będzie dalej. Nie wyciągnąłeś wniosków po otrzymaniu ostrzeżenia, więc sam wiesz co będzie dalej. To Ty podjąłeś decyzję nie ja, ja lub któryś moderator po prostu udzieli kolejnego ostrzeżenia i odpoczniesz od pisania na forum przez pewien czas.
Dlaczego jeszcze tego nie zrobiłem?
Może dlatego żebyś dalej udowadniał że jesteś trollem, pewnie również dlatego, że poczekam aż ta dyskusja się skończy, chociaż z drugiej strony wątpię, bo jesteś człowiekiem, który "musi" mieś ostatnie zdanie w każdym temacie.
A może i dlatego, że gdyby ktoś chciałby napisać pracę naukową na temat Trolligu, to miałby ciekawy materiał badawczy. Może nawet byłbyś sławny?
Pytasz o moją grupę krwi? Nie wiem jaką mam, ale ostatnio miała kolor czerwony, pomogłem? A może chcesz zrobić Lalkę Voodoo? Może więc podeślę Ci kosmyk włosów? Coś tam jeszcze na głowie zostało.
Ale irkowi naprawdę nie ma zbyt wiele do zarzucenia.
Alicjo, po za Trollingiem faktycznie nie
Jednak chyba na żadnym forum nie ma przyzwolenia na takie aspołeczne zachowania, dlaczego na naszym ma być?