Ty naprawd臋 nie potrafisz tak na luzie, czyta膰 pomi臋dzy wierszami...? Ju偶 t艂umacz臋, chwalenie si臋 swoj膮 wiedz膮, bez mo偶liwo艣ci konfrontacji z rzeczywisto艣ci膮 jest podobne do sytuacji, kiedy na serwisie randkowym pryszczaty, szczerbaty grubas przedstawia si臋 jako wysportowany, niebieskooki blondyn... To jest si艂a, moc internetu...
PS
I prosz臋 Ci臋, nie wypisuj ju偶 tych pierd贸艂 o nadawaniu kolorytu forum, bo wychodzi na to, 偶e opr贸cz faktu, i偶 jeste艣 chwalipi臋t膮 to prawdopodobnie te偶 mitomanem.
Mimo, 偶e na pocz膮tku naszej znajomo艣ci stan膮艂em w Twojej obronie to teraz musz臋 przyzna膰, 偶e irytujesz mnie. Mimo tego, na zako艅czenie, pozdrawiam.
No wobec tego Ty te偶 nie umiesz czyta膰 mi臋dzy wierszami skoro koloryt forum wzi膮艂e艣 sobie do serca. Poza tym tu nie chodzi o chwalenie si臋 wiedz膮 , tylko sprostowanie fa艂szywego stereotypu kt贸rym pos艂u偶y艂a si臋 forumowiczka. I nim zd膮偶y艂em wyt艂umaczy膰 i偶 zapewne nie zrobi艂a tego celowo ani z premedytacj膮 , nast膮pi艂a taka fala agresji i偶 musia艂em si艂膮 rzeczy udowodni膰 swoj膮 tez臋, my艣l膮c 偶e atakuj膮cy mnie zrozumiej膮 moje intencje. Tw贸j powy偶szy wpis niestety, jest adekwatny do skali niezrozumienia i nieprzychylno艣ci do os贸b kt贸re maj膮 swoje zdanie , cokolwiek wiedz膮 na temat swojej historii i nie udaj膮 偶e nic si臋 nie sta艂o kiedy kto艣 myli odznak臋 U艂a艅sk膮 z Krzy偶em 呕elaznym a swastyk臋 ze swarzyc膮. Niestety Twoje obra偶liwe wpisy o moim mitoma艅stwie 艣wiadcz膮 jedynie i偶 Ty tak偶e poj臋cia zielonego nie masz o czym piszesz ani nie rozumiesz o czym pisz膮 Twoi przyjaciele.Je艣li akceptujesz , nawet w 偶artach , powielanie nieprawdziwych odniesie艅 z naszej przesz艂o艣ci musisz liczy膰 si臋 z tym 偶e i Ty w pewnym sensie jeste艣 ich propagatorem. I nie pisz mi ze by艂em wulgarny , napastliwy , mitoma艅ski i ordynarny bo to absolutnie nieprawda. Moja wiedza na ten temat jest nie tylko ksi膮zkowa ale r贸wnie偶 wyniesiona z domowej tradycji i kultury. Cz艂onkowie mojej rodziny gin臋li i w Katyniu i r贸wnie偶 nie omin膮艂 ich ob贸z koncentracyjny wi臋c od dziecka znam temat na tyle by bez pomawiania mnie o googlowanie bez problemu wypowiedzie膰 si臋 w tej kwestii. I nie urz膮dzam tu 偶adnej histerii poniewa偶 skal臋 tej brudnej dyskusji rozkr臋cili Twoi a nie moi przyjaciele. Twoje 偶a艂osne pisanie ze stan膮艂e艣 w mojej obronie zachowaj dla siebie , poniewa偶 uwa偶am i偶 sam si臋 doskonale broni臋 , poniewa偶 nie naginam rzeczywisto艣ci tylko podpieram sie faktami i raczej si臋 nie wy.....dol臋. Zrozum Szanowny Adminie i偶 w tym przypadku nie mia艂o by膰 偶adnej dyskusji ani pysk贸wki. Kto艣 co艣 napisa艂 , ja sprostowa艂em i na tym mia艂 by膰 koniec. Sam swoim post臋powaniem i bierno艣ci膮 wobec chamstwa przyczyni艂e艣 si臋 do takiej sytuacji. Na szcz臋艣cie nie jestem odosobniony w tym przekonaniu. Mam nadziej臋 偶e tym wpisem ko艅czymy t膮 chor膮 dyskusj臋 , poniewa偶 ani Ty ani pozostali admini nie zdali egzaminu . Byli艣cie bierni wobec obra偶ajacych mnie wpis贸w i widzieli艣cie tylko moje teksty kt贸re naprawd臋 by艂y pisane w odpowiedzi na powy偶sze. Dlatego te偶 jestem wrogiem usuwania post贸w , poniewa偶 wtedy trudno jest oceni膰 stan faktyczny i 艂atwo mo偶na og艂upi膰 kogo艣 kto dopiero si臋ga do tej lektury. Tak w艂a艣nie zmanipulowa艂e艣 Alicj臋....Mo偶esz za ten wpis mnie usun膮膰 z tego forum bo naci艣ni臋cie klawisza enter nie boli. Ale g艂upota bardzo........R贸wnie偶 Ci臋 pozdrawiam

聽
聽
聽
聽
聽