Skocz do zawarto艣ci

Witaj.

W przypadku niejasno艣ci, problem贸w z rejestracj膮 prosimy o kontakt przez formularz zg艂oszeniowy (lewy, g贸rny r贸g tej strony - KONTAKT). Odpowiemy najszybciej jak si臋 da.
Pozdrawiamy - administrator i modertorzy ptclub.pl

Zdj臋cie

Darmowy serwis wymiany zgrzyt贸w

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
256 odpowiedzi w tym temacie

#121 ICE logistyka

ICE logistyka

Kolegunio

• Pomagamy sobie
  • Do艂膮czy艂:  27 Nov 2017
  • Rok Produkcji:2004
  • Silnik:2,2 CRD
  • Imi臋:Irek
  • Sk膮d::gorz贸w wlkp
  • P艂e膰: M臋偶czyzna

Napisano 16 February 2018 - 00:57

Ty naprawd臋 nie potrafisz tak na luzie, czyta膰 pomi臋dzy wierszami...? Ju偶 t艂umacz臋, chwalenie si臋 swoj膮 wiedz膮, bez mo偶liwo艣ci konfrontacji z rzeczywisto艣ci膮 jest podobne do sytuacji, kiedy na serwisie randkowym pryszczaty, szczerbaty grubas przedstawia si臋 jako wysportowany, niebieskooki blondyn... To jest si艂a, moc internetu...

PS

I prosz臋 Ci臋, nie wypisuj ju偶 tych pierd贸艂 o nadawaniu kolorytu forum, bo wychodzi na to, 偶e opr贸cz faktu, i偶 jeste艣 chwalipi臋t膮 to prawdopodobnie te偶 mitomanem. 

Mimo, 偶e na pocz膮tku naszej znajomo艣ci stan膮艂em w Twojej obronie to teraz musz臋 przyzna膰, 偶e irytujesz mnie. Mimo tego, na zako艅czenie, pozdrawiam. :yodarek

No wobec tego Ty te偶 nie umiesz czyta膰 mi臋dzy wierszami skoro koloryt forum wzi膮艂e艣 sobie do serca. Poza tym tu nie chodzi o chwalenie si臋 wiedz膮 , tylko sprostowanie fa艂szywego stereotypu kt贸rym pos艂u偶y艂a si臋 forumowiczka. I nim zd膮偶y艂em wyt艂umaczy膰 i偶 zapewne nie zrobi艂a tego celowo ani z premedytacj膮 , nast膮pi艂a taka fala agresji i偶 musia艂em si艂膮 rzeczy udowodni膰 swoj膮 tez臋, my艣l膮c 偶e atakuj膮cy mnie zrozumiej膮 moje intencje. Tw贸j powy偶szy wpis niestety, jest adekwatny do skali niezrozumienia i nieprzychylno艣ci do os贸b kt贸re maj膮 swoje zdanie , cokolwiek wiedz膮 na temat swojej historii i nie udaj膮 偶e nic si臋 nie sta艂o kiedy kto艣 myli odznak臋 U艂a艅sk膮 z Krzy偶em 呕elaznym a swastyk臋 ze swarzyc膮. Niestety Twoje obra偶liwe wpisy o moim mitoma艅stwie 艣wiadcz膮 jedynie i偶 Ty tak偶e poj臋cia zielonego nie masz o czym piszesz ani nie rozumiesz o czym pisz膮 Twoi przyjaciele.Je艣li akceptujesz , nawet w 偶artach , powielanie nieprawdziwych odniesie艅 z naszej przesz艂o艣ci musisz liczy膰 si臋 z tym 偶e i Ty w pewnym sensie jeste艣 ich propagatorem. I nie pisz mi ze by艂em wulgarny , napastliwy , mitoma艅ski i ordynarny bo to absolutnie nieprawda. Moja wiedza na ten temat jest nie tylko ksi膮zkowa ale r贸wnie偶 wyniesiona z domowej tradycji i kultury. Cz艂onkowie mojej rodziny gin臋li i w Katyniu i r贸wnie偶 nie omin膮艂 ich ob贸z koncentracyjny wi臋c od dziecka znam temat na tyle by bez pomawiania mnie o googlowanie bez problemu wypowiedzie膰 si臋 w tej kwestii. I nie urz膮dzam tu 偶adnej histerii poniewa偶 skal臋 tej brudnej dyskusji rozkr臋cili Twoi a nie moi przyjaciele. Twoje 偶a艂osne pisanie ze stan膮艂e艣 w mojej obronie zachowaj dla siebie , poniewa偶 uwa偶am i偶 sam si臋 doskonale broni臋 , poniewa偶 nie naginam rzeczywisto艣ci tylko podpieram sie faktami i raczej si臋 nie wy.....dol臋. Zrozum Szanowny Adminie i偶 w tym przypadku nie mia艂o by膰 偶adnej dyskusji ani pysk贸wki. Kto艣 co艣 napisa艂 , ja sprostowa艂em i na tym mia艂 by膰 koniec. Sam swoim post臋powaniem i bierno艣ci膮 wobec chamstwa przyczyni艂e艣 si臋 do takiej sytuacji. Na szcz臋艣cie nie jestem odosobniony w tym przekonaniu. Mam nadziej臋 偶e tym wpisem ko艅czymy t膮 chor膮 dyskusj臋 , poniewa偶 ani Ty ani pozostali admini nie zdali egzaminu . Byli艣cie bierni wobec obra偶ajacych mnie wpis贸w i widzieli艣cie tylko moje teksty kt贸re naprawd臋 by艂y pisane w odpowiedzi na powy偶sze. Dlatego te偶 jestem wrogiem usuwania post贸w , poniewa偶 wtedy trudno jest oceni膰 stan faktyczny i 艂atwo mo偶na og艂upi膰 kogo艣 kto dopiero si臋ga do tej lektury. Tak w艂a艣nie zmanipulowa艂e艣 Alicj臋....Mo偶esz za ten wpis mnie usun膮膰 z tego forum bo naci艣ni臋cie klawisza enter nie boli. Ale g艂upota bardzo........R贸wnie偶 Ci臋 pozdrawiam

• indianer lubi to

#122 Nazwa

Nazwa

VIP

• Przyjaciel forum
  •  聽
  • Do艂膮czy艂:  18 Feb 2009
  • Rok Produkcji:2000
  • Silnik:2.0M Gasss ;)
  • Imi臋:Przemek
  • Sk膮d::Andrych贸w

Napisano 16 February 2018 - 10:46

EEEEtam.....okaza艂o si臋 偶e mo偶na go instalowa膰 na 15 urz膮dzeniach a nie 5 jak napisa艂e艣. / 5 PC , 5 tablet贸w i 5 telefon贸w . .Rozkminiaj dalej ..... :blabla

a widzisz, jak co艣 mo偶na wygooglowa膰 to zn贸w jeste艣 w siodle :) szkoda 偶e nie zglebi艂e艣 tematu, warto!

#123 ICE logistyka

ICE logistyka

Kolegunio

• Pomagamy sobie

Napisano 16 February 2018 - 11:03

a widzisz, jak co艣 mo偶na wygooglowa膰 to zn贸w jeste艣 w siodle :) szkoda 偶e nie zglebi艂e艣 tematu, warto!

Chyba mnie nadal z kim艣 mylisz. My艣la艂em ze naprawde szukasz pomocy. Nie znam sie na tym wiec przeslalem wiadomo艣膰 mojemu koledze kt贸ry jest programist膮. Przeczyta艂 co napisa艂e艣 i odpisam mi ze to zwyk艂y fejk...albo tekst pisa艂 zupe艂ny laik. Z grzeczno艣ci nie zacytowa艂em podsumowania. Ale teraz zacytuje..." zapytaj tego cwaniaka czy mo偶na zwi臋kszy膰 ofert臋 na us艂ugi TV jesli masz juz wszystkie kana艂y?..." Pozdrawiam Cie Adminie....mam nadzieje ze to jedyna funkcja jak膮 pe艂nisz spo艂ecznie w kt贸rej mo偶esz publicznie i bezkarnie wypisywa膰 takie bzdury...

#124 Nazwa

Nazwa

VIP

• Przyjaciel forum
  •  聽
  • Do艂膮czy艂:  18 Feb 2009
  • Silnik:2.0M Gasss ;)
  • Imi臋:Przemek
  • Sk膮d::Andrych贸w

Napisano 16 February 2018 - 11:50

To ja mo偶e przypomn臋 moje pytanie oraz podpowiadamy mo偶liwe odpowiedzi
- nie
-tak, kosztuje to x pln
Gdzie tu podst臋p o kt贸rym tak rozlegle si臋 rozpisujesz ???

Czy office 365 Business pozwala na zwi臋kszenie limitu danych ponad 1Tb, je艣li tak to w jakiej cenie?
B臋d臋 zobowiazany

#125 ICE logistyka

ICE logistyka

Kolegunio

• Pomagamy sobie

Napisano 16 February 2018 - 12:22

To ja mo偶e przypomn臋 moje pytanie oraz podpowiadamy mo偶liwe odpowiedzi
- nie
-tak, kosztuje to x pln
Gdzie tu podst臋p o kt贸rym tak rozlegle si臋 rozpisujesz ???

Adminie...odpisalem tobie na ostatni wpis. My艣la艂em 偶e rozumiesz i napiszesz cos w rodzaju ...Irek przepraszam ,jako Admin nie powinienem tak si臋 zachowywa膰 i na Tw贸j grzeczny post powinienem tez grzecznie podzi臋kowa膰. A nie prowokowa膰 do kolejnej sprzeczki pisz膮c ze glebisz temat skoro tego nie robisz.... Zupe艂nie szanowny Adminie nie rozumiem Twojego postepowania i powodu Twojej napastliwo艣ci. Wiem ze poprzez brak pomocy ze strony Twoich przyjaci贸艂 poczu艂e艣 konsternacj臋 i na sile pr贸bujesz sie im podlizac. Niestety ,aby bawi膰 sie s艂owem,trzeba by膰 inteligentnym i miec minimum wiedzy na temat kt贸ry sam poruszasz. Pr贸buj dalej mnie prowokowa膰 ,pomawia膰 i przypisywa膰 mi cechy kt贸rych nie uzewn臋trzniam ani nie okazuje w stosunku do Ciebie. I nie usuwaj swoich post贸w. Niech zostan膮. Mo偶e wtedy ludziom 艂atwiej b臋dzie zrozumie膰 w czym tkwi problem ...Pozdrawiam

#126 Dorka

Dorka

VIP

• Administratorka
  •  聽  聽
  • Do艂膮czy艂:  14 Mar 2012
  • Silnik:2,0 A Gaz
  • Imi臋:Dorota
  • Sk膮d::K艂odzko
  • P艂e膰: Kobieta

Napisano 16 February 2018 - 12:38

Prosz臋 Was nie odpisujcie, temat umrze i nastanie spok贸j.

• Rokita lubi to

#127 Bezimienny Go艣膰.Yodarek_*

Bezimienny Go艣膰.Yodarek_*
  • Guests
  • Do艂膮czy艂:  --

Napisano 16 February 2018 - 12:50

Dzi臋kuj臋 Dorka za wpis powy偶ej... :) Co by cz艂owiek nie napisa艂, to zawsze mo偶na napisa膰 wi臋cej.

• Dorka lubi to

#128 hencio

hencio

VIP

• Pomagamy sobie
  •  聽
  • Do艂膮czy艂:  22 Jun 2014
  • Rok Produkcji:2005
  • Silnik:2,429 A
  • Imi臋:DARIUSZ
  • Sk膮d::SZKLARKA RADNICKA

Napisano 16 February 2018 - 13:04

G艂贸wnym problemem.jeste艣 ty zadufany w sobie cz艂owieku.

U偶ytkownik hencio edytowa艂 ten post 16 February 2018 - 13:06

#129 Bezimienny Go艣膰.Yodarek_*

• Guests

Napisano 16 February 2018 - 13:13

Darek, jakby艣 m贸g艂, uszczeg贸艂贸w swoj膮 wypowied藕 - kto jest tym g艂贸wnym powodem?

#130 hencio

hencio

VIP

• Pomagamy sobie
  •  聽

Napisano 16 February 2018 - 13:23

A sorry,oczywi艣cie g艂贸wnym problemem jest nasz wszystkowiedz膮cy i nie znosz膮cy sprzeciwu Ireneusz K.

#131 kade

kade

VIP

• Przyjaciel forum
  •  聽
  • Do艂膮czy艂:  18 Mar 2013
  • Rok Produkcji:2006
  • Silnik:1.6 M Gaz
  • Imi臋:Darek
  • Sk膮d::Lubuskie

Napisano 16 February 2018 - 13:43

Prosz臋 Was nie odpisujcie, temat umrze i nastanie spok贸j.

Obawiam si臋,偶e nie.Jest tyle temat贸w w kt贸rych mo偶na si臋"wykaza膰"...

#132 ICE logistyka

ICE logistyka

Kolegunio

• Pomagamy sobie

Napisano 16 February 2018 - 13:44

Hahahaha...Was zostawi膰 samych na chwile to potykacie sie w艂asne nogi Dobrze ze Admin czuwa i kieruje pod czyim adresem nale偶y kierowa膰 inwektywy. 呕enada..Mierny ale Wierny hencio zawsze do us艂ug.. Nie ma 偶adnego powodu ,ale skoro pad艂o has艂o ze gniewamy sie na Irka..to si臋 gniewamy. Przerw臋 to Kochani zanim zaczniecie ubli偶a膰 sobie nawzajem w tym chaosie. Uwa偶am temat za zako艅czony..Pozdrawiam

#133 hencio

hencio

VIP

• Pomagamy sobie
  •  聽

Napisano 16 February 2018 - 13:48

Wiesz miernoto jak m贸wi w膮偶 jak chce pe艂zn膮膰 dalej sssssss....am.I zr贸b to samo.

#134 Bezimienny Go艣膰.Yodarek_*

• Guests

Napisano 16 February 2018 - 14:06

...ale Ryoyu  Kobajashi wywali艂!!! 143,5 m.

#135 hencio

hencio

VIP

• Pomagamy sobie
  •  聽

Napisano 16 February 2018 - 14:13

Jedyna dobra wiadomo艣膰 w tym temacie.Na razie jedyna.

U偶ytkownik hencio edytowa艂 ten post 16 February 2018 - 14:14

#136 Bezimienny Go艣膰.Yodarek_*

• Guests

Napisano 16 February 2018 - 14:15

Hula tylko 127 :( , ale Kot nie藕le.

#137 ICE logistyka

ICE logistyka

Kolegunio

• Pomagamy sobie

Napisano 16 February 2018 - 14:31

Wiesz miernoto jak m贸wi w膮偶 jak chce pe艂zn膮膰 dalej sssssss....am.I zr贸b to samo.

Poj臋cia nie mialem 偶e w臋偶e ...m贸wia..??? Ale do Ciebie nawet snopek s艂omy przemawia..

#138 hencio

hencio

VIP

• Pomagamy sobie
  •  聽

Napisano 16 February 2018 - 14:33

Przem贸wi艂a w艂a艣nia ta s艂oma z twoich but贸w.

#139 ICE logistyka

ICE logistyka

Kolegunio

• Pomagamy sobie

Napisano 16 February 2018 - 14:58

Przem贸wi艂a w艂a艣nia ta s艂oma z twoich but贸w.

Hencio ...daj spok贸j. Nadaremny Tw贸j trud. Lubi臋 Cie.. Kotki i pieski te偶..w臋偶e mo偶e troch臋 mniej. Ale og贸lnie to mo偶e dlatego ze nie kumam co one gadaj膮...

#140 Bezimienny Go艣膰.Yodarek_*

• Guests

Napisano 16 February 2018 - 15:02

Noooo..., i miejmy nadziej臋, 偶e jutro nasi troch臋 dalej polec膮. 160_F_165554751_IJVKBaZpe06T98MgF0T80ahG