stopy wody i przechyłów

rejs (-y)
Napisano 19 June 2015 - 22:15
Napisano 20 June 2015 - 11:12
adames,a zaopatrzyłeś się w antidotum przeciwko chorobie morskiej ?
Napisano 20 June 2015 - 21:26
Pozdrowienia z Ambasadora przesyła reprezentacja PTClub na wodzie Nazwa, Kajka i adames
Załączone pliki
- JeePiter lubi to
Napisano 22 June 2015 - 10:50
Chciałbym podziękować Adamowi i Kajce za dwa wspaniałe dni na morzu, to było fantastyczne doświadczenie które na długo pozostanie w mojej pamięci mam nadzieje że za rok będzie okazja spędzić tak więcej czasu.
Niech wiatr wam sprzyja do końca rejsu
Napisano 24 June 2015 - 21:14
pezemus toz cie przytroczyli bardziej niz ja aksie na spacereku,...
adames ja juz nogami przebieram /tym razem ja/ oczywiscie wiesz co mam na mysli,..ze zapytam? czy bedziesz z ania mieli kierowce???
Użytkownik miecio edytował ten post 24 June 2015 - 21:19
Napisano 27 June 2015 - 09:53
:tak
Napisano 30 June 2015 - 18:24
Rejs się skończył, było miło przez pierwsze dwa dni spotkać się z Przemkiem i Madzią, i choć w niewielkim stopniu móc Im "pokazać morze". Okazał się że w Przemku "jest moc" i sprawdził się jako skiper wożąc nas po zatoce a nawet cumując jachtem do keji.
Załga jachtu była trzyosobowa i daliśmy radę . Odwiedziliśmy Hel, Władysławowo Jastarnię i Gdynię. W tej ostatniej marinie dzięki urokowi osobistemu Kajki , udało się w bosmanacie załatwić chyba ostatnie miejsce na postój. I to było wyjątkowe miejsc, do którego miałem możliwość zacumować.
A podczas tego tygodnia było wszystko , słońce i deszcz, wiatr i flauta, były i przechyły które teraz wspominam miło, ale wtedy gdy pod stopami widziałem morze, a za głową zerkał na mnie kil, to nie było mi tak radośnie.
Nie mniej Bardzo Dziękuję Kace i i Pati-sześciu chłopa za ten rejs.
a na koniec zdjęcie miejsca do którego cumowałem naszego Ambasadora autorstwa Kajki.
Załączone pliki
- Nazwa lubi to
Napisano 01 July 2015 - 10:06
Napisano 01 July 2015 - 10:13
Adamie, po Twojej pozycji na pomoście wnioskuję, że było 10 w skali Beauforta.
Napisano 28 June 2018 - 19:21
W tym roku nasza żeglarska załoga powiększyła się o kolejnego forumowicza,
Maxiu był z nami tylko w odwiedzinach, ale chyba zaczęło mu się to podobać. Rejs tym razem na trasie Stepnica, Nowe Warpno, Świnoujście, Kamień Pomorski i powrót przez Świnoujście i Trzebież. Jako ciekawostkę dodam że na pokładzie mieliśmy 1,5 rocznego dzielnego załoganta Jeremiego, który nie bał się pływać po morzu.
- JeePiter lubi to
Napisano 29 June 2018 - 12:40
Super, trochę Wam zazdraszczam...
Pozdrawiam dzielną załogę
Napisano 29 June 2018 - 19:41
ale skład :tak