Skocz do zawartości

Witaj.

W przypadku niejasności, problemów z rejestracją prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy (lewy, górny róg tej strony - KONTAKT). Odpowiemy najszybciej jak się da.
Pozdrawiamy - administrator i modertorzy ptclub.pl

Zdjęcie

[humor] zdjecia, obrazki, filmy, linki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5025 odpowiedzi w tym temacie

#2181 dawid w

dawid w

Przedszkolak

• Pomagamy sobie
  • Rok Produkcji:2001
  • Silnik:2000 M
  • Imię:Dawid

Napisano 19 April 2013 - 19:31

Jedzie TIR ulicą, nagle zatrzymuje się i bierze autostopowiczkę, zakonnicę. Jadą w ciszy i nagle zakonnica zagaduje:
- Wy to macie fajnie bierzecie panienkę, skręt w las i bzykanie.
Kierowca nic, a zakonnica ponownie:
- Wy to macie fajnie bierzecie panienkę, skręt w las i bzykanie.
Kierowca w końcu wykumał o co chodzi i skręcił w las. Wysiedli z samochodu zakonnica sie wypięła:
- Tylko w d...ę proszę, bo co niedzielę proboszcz chodzi i błony sprawdza. Kierowca posłuchał i tak też uczynił. Wsiedli do TIRa i jadą dalej. Nagle zakonnica odzywa się:
- Wy to macie fajnie bierzecie panienkę, skręt w las i bzykanie, a my pedały musimy kombinować :haha

#2182 kade

kade

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2006
  • Silnik:1.6 M Gaz
  • Imię:Darek

Napisano 19 April 2013 - 20:53

Wy to macie fajnie bierzecie panienkę, skręt w las i bzykanie, a my pedały musimy kombinować

nikt nie mówił,że życie będzie lekkie...

#2183 dawid w

dawid w

Przedszkolak

• Pomagamy sobie

Napisano 19 April 2013 - 21:06

Jedzie cała rodzinka samochodem i nagle wybiega na ulice dziecko. Kierowca doskonale prowadzi samochód omijając chłopca. Podbiega do niego policjant i mówi:
- Świetnie pan prowadzi, za ten wyczyn nasza komenda ofiaruje panu w nagrodę - 1000 zł. A czy można wiedzieć na co pan przeznaczy te pieniądze?
Kierowca odpowiada:
- Wreszcie zrobię sobie prawo jazdy.
Żona próbuje ratować sytuację:
- Proszę nie zwracać na niego uwagi, on tak zawsze mówi gdy jest pijany.
Z tylnego siedzenia odzywa się babcia:
- A nie mówiłam, że tym kradzionym samochodem daleko nie zajedziemy...

#2184 Gramen

Gramen

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2000
  • Silnik:2.0 M
  • Imię:Sergiusz

Napisano 19 April 2013 - 21:10

1000 chyba nie starczy :cwaniak

#2185 artex38

artex38

VIP

• Pomagamy sobie
  • Silnik:2.0
  • Imię:artur

Napisano 19 April 2013 - 21:12

a my pedały musimy kombinować

no myslalem ze badne :alko

#2186 bartek_sz3

bartek_sz3

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2007i 2013
  • Silnik:2.4M. 3.6vvt
  • Imię:Bartek

Napisano 19 April 2013 - 21:15

1000 chyba nie starczy :cwaniak

stary kawał wtedy stawka za prawo jazdy też była inna :cwaniak

#2187 dawid w

dawid w

Przedszkolak

• Pomagamy sobie

Napisano 19 April 2013 - 21:21

Zakonnica zatrzymuje mercedesa S na stopa, wsiada i patrzy a tam piękna, pachnąca w ślicznym futerku panienka.
Po 20 minutach jazdy zakonnica pyta-skąd taka młoda osoba ma takie drogie auto, futro i takie perfumy?
-panienka na to że wystarczy wiedzieć komu nastawić.
-perfumy dostałam od wojewody bo dałam mu potrzymać cycka
-futro od ministra za jeden numerek
-a mercedesa od ojca dyrektora za laskę
na to zakonnica
-patrz pani jaka świnia z o dyrektora nam za laskę daje zawsze po obrazku. :lol

[ Dodano: 2013-04-19, 22:23 ]
Kierowca, będąc na wczasach w Zakopanem, zgadał się przy śniadaniu z bacą że swędzą ich fujarki. Niema problemu mówi baca, pójdziemy do Maryny, ona jest akuszerką - to poradzi. Maryna obejrzała dokładnie i mówi - to jakieś uczulenie, wystarczy wymoczyć w kwaśnym mleku. Następnego dnia, baca i kierowca moczą fujarki w kwaśnym mleku w miseczkach, na to wchodzi gaździna - ło króca, tyle lat żyję, jak się spuscajom to widziałam - tankowania nigdy !. :d

[ Dodano: 2013-04-19, 22:27 ]
Późna noc, żona otwiera drzwi, a tam maż stoi z owca pod pacha i mówi:
- To jest ta świnia która posuwam!
Na to żona:
- Ty idioto! To nie świnia, tylko owca !
- Zamknij się, do owcy mówiłem !!

#2188 kade

kade

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Silnik:1.6 M Gaz
  • Imię:Darek

Napisano 20 April 2013 - 06:12

Polak je sobie spokojnie śniadanie. Przysiada się do niego żujący gumę, Amerykanin.

- To wy w Polsce zjadacie cały chleb ? -pyta Amerykanin. - No tak. - Bo my w USA jemy tylko środek, skórki odkrawamy, zbieramy do specjalnych pojemników, oddajemy do recyclingu, przerabiamy na croissanty i sprzedajemy do Polski - stwierdza pogardliwie Amerykanin, żując dalej swoją gumę. - A dżem jecie ? - pyta Amerykanin. - No tak. - Bo my w USA jemy tylko świeże owoce. Skórki, pestki i tak dalej, zbieramy do specjalnych pojemników, oddajemy do recyclingu, przerabiamy na dżem, i sprzedajemy do Polski - mówi dalej, żując gumę. - A se*s w USA uprawiacie ? - pyta Polak. - No oczywiście. - A z prezer*atywami co robicie ? - Wyrzucamy. - Bo my w Polsce, to swoje zbieramy do specjalnych pojemników, oddajemy do recyclingu, przerabiamy na gumę do żucia i sprzedajemy do USA.
Idzie mąż z zona po parku, a tu nagle podbiega do męża piękna, młoda blondynka. Na przywitanie caluje go i odbiega , na to zona: -kto to był - a moja kochanka ; odpowiada mąż - jak to , to ty masz kochankę ?!!! Zadam rozwodu!!!! - ok ale zastanów się , po rozwodzie skończą się wakacje na Karaibach , mieszkanie w mojej willi, koniec z mercedesami, spa itp Ida dalej przez park i nagle zona spostrzega kolegę męża - Janek a tam na ławce to siedzi twój kolega ? - no tak -a z kim on siedzi? Zaciekawiła się zona - a z kochanka -to on tez ma kochankę ? - a no ma - eeeee ale nasza fajniejsza!

[ Dodano: 2013-04-21, 00:09 ]
Drogi Mężu: Piszę do Ciebie ten list, aby powiedzieć, że opuszczam Cię na dobre. Byłam dla Ciebie dobrą kobietą przez ostatnie siedem lat i nie otrzymałam za to nic dobrego. Ostatnie dwa tygodnie były dla mnie piekłem. Twój szef zadzwonił do mnie i powiedział, że rzuciłeś dziś robotę. Ostatniego tygodnia wróciłeś do domu i nawet nie zauważyłeś, że mam nową fryzurę, pięknie zrobione paznokcie, przygotowałam Twoje ulubione mięso i mam na sobie nową, piękną i kuszącą bieliznę. Przyszedłeś sobie, zjadłeś w dwie minuty, i poszedłeś spać zaraz po obejrzeniu meczu. Nigdy nie mówiłeś mi też, że mnie kochasz czy czegoś podobnego. Zatem albo mnie zdradzałeś, albo nigdy nie kochałeś. Ale to już nieważne, ponieważ odchodzę. P.S. Jeżeli masz ochotę mnie szukać, to nie rób tego. Twój BRAT i ja przeprowadziliśmy się razem do Szczecina! Mamy nowe wspaniałe życie! Twoja Była Małżonka. * Droga Była Małżonko: W życiu nie spotkało mnie nic wspanialszego niż Twój list. To prawda, że byliśmy małżeństwem przez siedem lat, jednak do dobrej kobiety było Ci naprawdę daleko. Zauważyłem kiedy obcięłaś włosy w ubiegłym tygodniu i pierwszą rzeczą, którą pomyślałem było "wyglądasz jak beznadziejny facet!". Moja matka nauczyła mnie, żeby lepiej nie mówić nic, kiedy nie jestem w stanie powiedzieć czegoś miłego. Kiedy przygotowywałaś moje ulubione mięso, musiałaś pomylić mnie z MOIM BRATEM, ponieważ zaprzestałem jedzenia wieprzowiny już siedem lat temu. Poszedłem sobie spać, kiedy zobaczyłem Twoją nową bieliznę, ponieważ była na niej jeszcze metka z ceną. Modliłem się, żeby to był przypadek, że tego samego dnia, którego rano pożyczyłem mojemu bratu dwieście złotych, Twoja bielizna miała na metce 199,99 zł. Po tym wszystkim nadal Cię kochałem i czułem, że jeszcze możemy to naprawić. Zatem kiedy zorientowałem się, że właśnie wygrałem w totka dziesięć milionów, rzuciłem robotę i zakupiłem dwa bilety na Jamajkę. Kiedy jednak przyszedłem do domu, Ciebie już nie było. Jak sądzę, wszystko to stało się nie bez powodu. Mam nadzieję, że właśnie ułożyłaś sobie życie, tak jak zawsze chciałaś. Mój prawnik powiedział, że list, który do mnie napisałaś jest wystarczającym powodem, aby orzec rozwód z Twojej winy i nie dzielić majątku. Zatem trzymaj się. P.S. Nie wiem czy ci mówiłem, że mój brat Karol urodził się jako Karolina. Mam nadzieję, że to jednak nie problem. Podpisano - Bogaty Jak .. i Wolny!

#2189 AnitaLG

AnitaLG

Kozak

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2000
  • Silnik:2,0 M + LPG
  • Imię:Anita

Napisano 24 April 2013 - 13:34

W Krakowie zaczyna się PAKA a w Warszawce sprzatanko :lol
http://wiadomosci.wp... ... aid=11077e

#2190 edytawisienka

edytawisienka

Zwolennik

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2008 USA
  • Silnik:2,4 A
  • Imię:Edyta

Napisano 25 April 2013 - 23:30

HUBERT

gimnazjalisci po egzaminie

Testy gimbazjalne część matematyczno-przyrodnicza/ www.czyliwiesz.pl

#2191 maxym72

maxym72

VIP

• Mayster
  •   
  • Rok Produkcji:2014
  • Silnik:Sedici=4x4
  • Imię:Max

Napisano 26 April 2013 - 05:40

edytawisienka, masakra....... co teraz szkoła robi z ludźmi....

#2192 liseczek

liseczek

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2004
  • Silnik:Aktualnie brak
  • Imię:Tomasz

Napisano 26 April 2013 - 05:49

... jejku, to 20 jaj będzie trzeba gotować godzinę :haha całe święta wielkanocne spędzone na gotowaniu jaj Dołączona grafika

#2193 Bezimienny Gość.Yodarek_*

Bezimienny Gość.Yodarek_*
  • Guests

Napisano 26 April 2013 - 06:02

Oczywiście w niektórych przypadkach można płakać (bo to śmieszne nie jest), ale ogólnie to ja się trochę nie dziwię. Wydaje się, że im więcej człowiek się uczy to więcej w głowie zostaje,ale teraz tyle pierdół wkłada się do głowy dzieciakom, że właśnie głowa mała. Podejrzewam, że odpowiedzieliby na pytania szczegółowe. Zresztą, logiczne myślenie włącza się później (przykład z kamieniami i piórami, jajkami), przychodzi z wiekiem.

#2194 edytawisienka

edytawisienka

Zwolennik

• Pomagamy sobie
  •   

Napisano 26 April 2013 - 08:34

[HUBERT]

2 część na dobry początek dnia!

https://www.youtube.... ... iaP_v28wQU

a wielu Polaków szyderczo podchodzi do amerykanów...że tępi bo nie wiedzą gdzie leży np Chorwacja - niech obejrzą te filmiki...

a tak między wierszami - jakby nie jednemu z nas dać sam kontur mapy Europy to nie wiem czy tak w 100% zaznaczy kraje...jak w College'u dostaliśmy kontur Afryki na teście to też się zdziwiłem...

pzdr
Hubi

#2195 Kelle

Kelle

Zwolennik

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2002
  • Silnik:2,0M Gaz
  • Imię:Kasia i Marek

Napisano 27 April 2013 - 06:45

gimnazjalisci po egzaminie

Testy gimbazjalne część m...w.czyliwiesz.pl

zobaczyłam i jestem przerażona tym -
Zgadzam się z moimi przedmówcami i jestem w szoku, to czego uczą w tej szkole, a tak narzekali na nasz system kształcenia, a tu teraz wychodzi, że jednak stara szkoła jest de best i jakoś wyszliśmy na luddzi :-)

#2196 miecio

miecio

VIP

• Przyjaciel forum
  •      
  • Silnik:2.2 /ropa/
  • Imię:miecio

Napisano 27 April 2013 - 09:10

matura to bzdura, /polecalem i polecam nadal /
chocby to:

#2197 edytawisienka

edytawisienka

Zwolennik

• Pomagamy sobie
  •   

Napisano 27 April 2013 - 18:02

#2198 Mike PT Dodge

Mike PT Dodge

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2007
  • Silnik:NITRO 2,8 A
  • Imię:Michał

Napisano 28 April 2013 - 11:04

Wchodzi wnerwiony koleś do sklepu z częściami samochodowymi i mówi:
- Proszę zderzaki.
- Jakie?
- Tylny do beemki Z3, przedni do 750.
- Oczywiście. To wszystko?
- Nie, jeszcze klocki hamulcowe.
- Do jakiego modelu?
- A jak, kurde, myślisz?!

#2199 T.N.T

T.N.T

Zwolennik

• Pomagamy sobie
  • Rok Produkcji:--------
  • Silnik:--------
  • Imię:--------

Napisano 28 April 2013 - 19:04

Jutro poniedziałek :diabelek

[ Dodano: 2013-05-02, 21:55 ]
Dołączona grafika

#2200 Mike PT Dodge

Mike PT Dodge

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2007
  • Silnik:NITRO 2,8 A
  • Imię:Michał

Napisano 18 May 2013 - 18:57

Dzida składa się z przeddzidzia dzidy, śróddzidzia dzidy i zadzidzia dzidy. Faktem jest, że przeddzidzie dzidy składa się z przeddzidzia przeddzidzia dzidy, śróddzidzia przeddzidzia dzidy oraz zadzidzia przeddzidzia dzidy. Śróddzidzie dzidy składa się z przeddzidzia śróddzidzia dzidy, śróddzidzia śróddzidzia dzidy, jak również zadzidzia śróddzidzia dzidy - aż samo się ciśnie na usta, że zadzidzie dzidy składa się z przeddzidzia zadzidzia dzidy, śróddzidzia zadzidzia dzidy i, co wymaga podkreślenia, zadzidzia zadzidzia dzidy. Przede wszystkim przeddzidzie przeddzidzia dzidy składa się z przeddzidzia przeddzidzia przeddzidzia dzidy, śróddzidzia przeddzidzia przeddzidzia dzidy i, co wymaga podkreślenia, zadzidzia przeddzidzia przeddzidzia dzidy. Naukowcy już dawno dowiedli, że śróddzidzie przeddzidzia dzidy składa się z przeddzidzia śróddzidzia przeddzidzia dzidy, śróddzidzia śróddzidzia przeddzidzia dzidy, jak również zadzidzia śróddzidzia przeddzidzia dzidy. Zadzidzie przeddzidzia dzidy składa się z przeddzidzia zadzidzia przeddzidzia dzidy, śróddzidzia zadzidzia przeddzidzia dzidy i zadzidzia zadzidzia przeddzidzia dzidy, co nie powinno nikogo dziwić. Przeddzidzie śróddzidzia dzidy składa się z przeddzidzia przeddzidzia śróddzidzia dzidy, śróddzidzia przeddzidzia śróddzidzia dzidy oraz zadzidzia przeddzidzia śróddzidzia dzidy. Śróddzidzie śróddzidzia dzidy składa się z przeddzidzia śróddzidzia śróddzidzia dzidy, śróddzidzia śróddzidzia śróddzidzia dzidy i zadzidzia śróddzidzia śróddzidzia dzidy. Zadzidzie śróddzidzia dzidy składa się z przeddzidzia zadzidzia śróddzidzia dzidy, śróddzidzia zadzidzia śróddzidzia dzidy i zadzidzia zadzidzia śróddzidzia dzidy, co nie powinno nikogo dziwić. Przeddzidzie zadzidzia dzidy składa się z przeddzidzia przeddzidzia zadzidzia dzidy, śróddzidzia przeddzidzia zadzidzia dzidy, jak również zadzidzia przeddzidzia zadzidzia dzidy. Śróddzidzie zadzidzia dzidy składa się z przeddzidzia śróddzidzia zadzidzia dzidy, śróddzidzia śróddzidzia zadzidzia dzidy i, co wymaga podkreślenia, zadzidzia śróddzidzia zadzidzia dzidy. Zadzidzie zadzidzia dzidy składa się z przeddzidzia zadzidzia zadzidzia dzidy, śróddzidzia zadzidzia zadzidzia dzidy oraz zadzidzia zadzidzia zadzidzia dzidy.