Właśnie chyba tak "z ciekawości" podjadę i oglądnę ![]()
Przynajmniej będę miał na przyszłość bazę porównawczą
Na pierwszy ogień wiem że auto sprowadzone z US w sierpniu 2013 roku, 2 właścicieli w polsce, aktualny sprzedający to górnik dołowy i jest poza zasięgiem telefonów komórkowych przez pół dnia roboczego ;P
Autko na pewno po strzale w prawy przód (ciekawe jak bardzo dostał)
A mógł dostać mocno bo szyba czołowa jest nowa, klapa (ponoć widać zacieki) i błotnik prawy malowana - tyle na razie się przyznał sprzedający
Sprzedający jest "prywatnym handlarzem" który przyznał się że sobie "tak" dorabia po godzinach - picując samochody.
Kupił go za bezcen bo niby skrzynia była padnięta. Sam podmienił "tylko" sterownik ASBod Voyagera (bo taki akurat miał) i samochód zaczął jeździć.... tylko czasem szarpie ;P
Lampy jeszcze z US (licznik w milach), właściciele jeżdżą i aby jakoś nie rzucać się w oczy policji to dołożone światła led dzienne od naszych żółtych braci ![]()
Wszystko śmierdzi ściemą, VIN oczywiście wysłano mi "błędny" bo ani Carfax ani AutoCheck go nie "widzi"
Jestem daleki od zachwalania i najbardziej prawdopodobne że samochód nie jest godny zakupu ale jest na tyle blisko że wezmę się za niego robiąc "trening z kupna PT" ![]()
Przynajmniej pierwszy raz w życiu sobie siądę w PT ![]()